Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Dytteremse & Tilbehør

Dytteremse & tilbehør fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Har du en dør eller et vindu som er godt isolert, men likevel forsvinner varmen ut? Hos oss finner du alt tilbehør du trenger for en bedre isolering.

Unngå å fyre for kråka
Det er mange boliger hvor man fyrer for kråka. Det skyldes ofte for dårlig isolering mellom vegg og dør/vindu. Enten du skal sette inn nytt eller etterisolere, klarer du det på egen hånd. Vil du ha en virkelig god isolering, kan du bruke en dytteremse eller fugeskum. Dette er isolasjon som du plasserer mellom veggen og det du monterer. Dytteremser legges inn ved hjelp av et flatt verktøy, samtidig er det viktig at det ikke blir brudd på remsen. Fugeskummet sprøyter en inn mellom dør - og vinduskarm, hvor det vil utvide seg. Hvilken av isoleringsmetodene du vil benytte er opp til deg. Ta gjerne kontakt om du trenger hjelp.

Få et varmere vindfang
Det er ikke til å komme fra at vindfang ofte kan være kalde. I en bolig kan vindfanget være det som fører til at andre strømsparende tiltak ikke vises på strømregningen. Det løser man enkelt med en godt isolert ytterdør og tilstrekkelig med isolasjon. Isolasjonen kan være en dytteremse, som er enkel å legge inn samtidig som du monterer døren. Her hos Byggmax finner du flere løsninger for isolering, og det til gunstige priser. Du vil raskt tjene inn kostnadene på strømmen. Har du varmetap i boligen fra gamle vinduer kan vi også tilby deg godt isolerte vinduer. Gjør boligen varmere med våre kvalitetsprodukter.

Dytteremse fra Byggmax gir god isolasjon av dører og vinduer
Ny dør eller nye vinduer? En dytteremse er utmerket til isoleringen. Du kan selv gjøre jobben, mens vi tilbyr deg gunstige priser.

Undergruppe
Filter (0 aktive filter)
Lengde (m)
Pris
Tykkelse (mm)
Type produkt
Sorter etter:
Tilgjengelighet:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.