Husholdningsapparater

Husholdningsapparater fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Frister det med et gasskjøkken som du kan ta med deg overalt? Byggmax tilbyr dette samt andre husholdningsapparater som vil gjøre matlagingen enkel og praktisk.

Lag mat overalt med et gasskjøkken

Et av våre populære husholdningsapparater er gasskjøkkenet. Dette rimelige apparatet passer godt inn på en studenthybel eller et lite kjøkken med begrenset plass. Det er smidig og enkelt å ta i bruk, samtidig som det både koker og steker maten som en vanlig komfyr. På camping- eller hyttetur kommer gasskjøkkenet virkelig til sin rett. Vekta er lav og det er enkelt å transportere overalt. Et gasskjøkken drives av en gasspatron, og en slik patron får du tak i hos Byggmax. De små gasspatronene inneholder et stort volum av gass, og gir langvarig koke- og steketid. Pass på å oppbevare gasspatronene på en forsvarlig måte i tilfelle en lekkasje skulle oppstå.

Husholdningsapparater av høy kvalitet gir langvarig glede

Et alternativ til et gasskjøkken er et hot-wok-sett. Dette settet er perfekt for deg som elsker wok-mat. Det kommer med en brenner, en wok-panne og et stativ i massivt støpejern. Våre husholdningsapparater er av høy kvalitet og vil gi deg glede i form av god mat i mange år fremover. Dersom du skal invitere venner på middagsbesøk, er grillmat en sikker vinner. Da behøver du en grill som kan sørge for et vellykket resultat. På Byggmax har vi griller i alle varianter og prisklasser. Det er ikke så mye som skal til for å skape hygge og en koselig tilværelse. Dette vet vi hos Byggmax, og vi gjør vårt beste for at du skal bli mest mulig fornøyd.

Gjør matlagingen til noe ekstra med husholdningsapparater fra Byggmax

Byggmax tilbyr husholdningsapparater av høy kvalitet til gunstige priser. De er praktiske og enkle å ta i bruk, og kan tas med overalt.

Vis mer
Filter

5 Resultater

Sorter etter
Swim & Fun
Effektiv kjøling av rom opptil 30 m2
6 195  kr
Swim & Fun
Til kjøling av rom opptil 35 m2
7 395  kr
eeese
3 295  kr
Swim & Fun
3 649  kr