Klimaanlegg Alba AC 7000 BTU Eeese

7000 BTU, 15 m2
Artikkelnummer: 64099541
Vekt: 23.6
Alba aircondition – til kjöling av stuer opptil 20 m2
Ikke tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-8 hverdager
4399   kr /stk
stk
Klimaanlegg Alba AC 7000 BTU Eeese
Med Alba aircondition i hjemmet kommer du hjem til et deilig avkjölt hjem. Denne kompakte mobile aircondition senker effektivt temperaturen i stuer på opptil 20 m2. Med et Amerke i energieffektivitet og en kjölekapasitet på 7000 BT holder Alba rom behagelige og avkjölte etter behov.

Mobil aircondition med innebygd timer
Alba aircondition er enkel å installere og bruke, og den kan enkelt flyttes etter behov ved hjelp av de integrerte håndtakene og de robuste 360graders hjulene. Denne aircondition har innebygd timer, slik at du kan stille inn når anlegget skal starte, för du önsker å oppholdet deg i rommet.

Alba – en aircondition som både kjöler, blåser og avfukter
Alba aircondition har mange fordeler, er enkel å stille inn og betjene. Selv om Albas primaere funksjon er aircondition, er Alba et multiprodukt som du ikke trenger å gjemme bort når de varme månedene er over. Alba fungerer nemlig også som avfukter – med en avfuktingskapasitet på hele 17 liter per dag. I tillegg kan Alba aircondition også blåse ut luft, som en ventilasjonsvifte.

Alba aircondition overholder fremtidens miljökrav
Med en Alba aircondition får du en maskinen som er tilpasset fremtidens miljökrav. Til denne aircondition er det nemlig brukt kjölemiddel R290, som er et mer miljövennlig kjölemiddel enn de fluorholdige gassene (HFC) som tidligere ble benyttet som kjölemiddel i airconditions, avfuktere og mange andre maskiner. Den miljövennlige gassen bidrar til at Alba aircondition er mer energieffektiv enn de airconditionenhetene som var på markedet tidligere.

Aircondition med enkel installasjon
Alba er en mobil aircondition som ikke krever hull i veggen for å transportere den varme luften ut av rommet. Denne aircondition leveres nemlig med et vindussett. Dette vindussettet består av et munnstykke og en plate som enkelt settes i vinduet. Munnstykket plasseres på slangen, som deretter festes i platen, og din aircondition er klar til bruk. Alba aircondition betjenes enkelt via fjernkontroll eller på beröringsskjermen.

Alba – et kvalitetsprodukt fra eeese
Alba er en del av den populaere serien airconditions fra eeese. Alle airconditioner i denne serien er skapt basert på målet om den perfekte synergien mellom solid kunnskap om det europeiske klimaet og miljö, stilrent og strömlinjeformet skandinavisk design og den nyeste teknologien innenfor aircondition og luftkjöling. Derfor overholder alle produkter fra eeese fremtidens miljökrav fra og med 2020.

Choose green – go with eeese
Våre airconditionere og avfuktere inneholder kjölemiddel R290, som er et mer miljövennlig kjölemiddel enn de fluorholdige gassene (HFC), som hittil har vaert brukt som kjölemiddel i airconditions, avfuktere og mange andre maskiner. Kjölemiddel R290 har en GWP (global warming potential) på 3 som ikke bryter ned ozonlaget.

Albas unike egenskaper
· 7000 BTU
· Vindussett medfölger
· Energieffektivitetsklasse A (2,61)
· Maks. 65 dB(A)
· LED og beröringsskjerm med fjernkontroll
· Håndtak og hjul som svinger i alle retninger
· 24timers timer
· Indikator som viser når vannbeholderen er full
· Vaskbart filter

Albas spesifikasjoner

Artikkelnr.: 2520
Anbefalt arbeidsområde m2: 10–20
Kjölekapasitet BTU/t: 7000 (2050 W)
Strömforsyning V/Hz : 220–240/50
Strömforbruk (kjöling): 780
Nominell ström (kjöling): 3,9
Energieffektivitet (EER): Klasse A 2,61
Kjölemiddel: R290
Vindussett medfölger: Ja
Maks. lydnivå dB(A): ≤ 65
Avfuktingskapasitet l/dag: 17
Luftsirkulasjon m3/t: 300
Nettovekt kg: 21
Bruttovekt kg: 23
Produktstörrelse (BDH) mm: 305 x 328 x 678
Pakkestörrelse (BDH) mm: 347 x 377 x 864
EAN: 5704841025202
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 2520
Varemerke Swim & Fun