Klimaanlegg Alba AC 7000 BTU Eeese

Til kjøling av stuer opptil 20 m2
ART.NR: 64099541
Med Alba aircondition er du sikker på å komme hjem til et perfekt avkjølt hjem. Alba er en mobil aircondition, med A-merket energieffektivitet, 7000 BTU, vaskbart filter, touchscreen og fjernkontroll.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Klimaanlegg Alba AC 7000 BTU Eeese

Med Alba aircondition i hjemmet kommer du hjem til et deilig avkjølt hjem. Denne kompakte mobile aircondition senker effektivt temperaturen i stuer på opptil 20 m2. Med et A-merke i energieffektivitet og en kjølekapasitet på 7000 BT holder Alba rom behagelige og avkjølte etter behov.

WiFi – styr aircondition-enheten via telefonen
Denne aircondition-enheten har WiFi, som gjør det mulig å styre enheten via mobiltelefonen. Det er smart, fleksibelt og innovativt.

Mobil aircondition med innebygd timer

Alba aircondition er enkel å installere og bruke, og den kan enkelt flyttes etter behov ved hjelp av de integrerte håndtakene og de robuste 360-graders hjulene. Denne aircondition har innebygd timer, slik at du kan stille inn når anlegget skal starte, før du ønsker å oppholdet deg i rommet.

Alba – en aircondition som både kjøler, blåser og avfukter

Alba aircondition har mange fordeler, er enkel å stille inn og betjene. Selv om Albas primære funksjon er aircondition, er Alba et multiprodukt som du ikke trenger å gjemme bort når de varme månedene er over. Alba fungerer nemlig også som avfukter – med en avfuktingskapasitet på hele 17 liter per dag. I tillegg kan Alba aircondition også blåse ut luft, som en ventilasjonsvifte.

Alba aircondition overholder fremtidens miljøkrav

Med en Alba aircondition får du en maskinen som er tilpasset fremtidens miljøkrav. Til denne aircondition er det nemlig brukt kjølemiddel R290, som er et mer miljøvennlig kjølemiddel enn de fluorholdige gassene (HFC) som tidligere ble benyttet som kjølemiddel i airconditions, avfuktere og mange andre maskiner. Den miljøvennlige gassen bidrar til at Alba aircondition er mer energieffektiv enn de aircondition-enhetene som var på markedet tidligere.

Aircondition med enkel installasjon

Alba er en mobil aircondition som ikke krever hull i veggen for å transportere den varme luften ut av rommet. Denne aircondition leveres nemlig med et vindussett. Dette vindussettet består av et munnstykke og en plate som enkelt settes i vinduet. Munnstykket plasseres på slangen, som deretter festes i platen, og din aircondition er klar til bruk.

Alba aircondition betjenes enkelt via fjernkontroll eller på berøringsskjermen.

Alba – et kvalitetsprodukt fra eeese

Alba er en del av den populære serien airconditions fra eeese. Alle airconditioner i denne serien er skapt basert på målet om den perfekte synergien mellom solid kunnskap om det europeiske klimaet og miljø, stilrent og strømlinjeformet skandinavisk design og den nyeste teknologien innenfor aircondition og luftkjøling. Derfor overholder alle produkter fra eeese fremtidens miljøkrav fra og med 2020.

Choose green – go with eeese

Våre airconditionere og avfuktere inneholder kjølemiddel R290, som er et mer miljøvennlig kjølemiddel enn de fluorholdige gassene (HFC), som hittil har vært brukt som kjølemiddel i airconditions, avfuktere og mange andre maskiner. Kjølemiddel R290 har en GWP (global warming potential) på 3 som ikke bryter ned ozonlaget.

Albas unike egenskaper

- 7000 BTU
- Vindussett medfølger
- Energieffektivitetsklasse A (2,61)
- Maks. 65 dB(A)
- LED- og berøringsskjerm med fjernkontroll
- Håndtak og hjul som svinger i alle retninger
- 24-timers timer
- Indikator som viser når vannbeholderen er full
- Vaskbart filter

Albas spesifikasjoner

Artikkelnr.: 2520
Anbefalt arbeidsområde m2: 10–20
Kjølekapasitet BTU/t: 7000 (2050 W)
Strømforsyning V/Hz : 220–240/50
Strømforbruk (kjøling): 780
Nominell strøm (kjøling): 3,9
Energieffektivitet (EER): Klasse A 2,61
Kjølemiddel: R290
Vindussett medfølger: Ja
Maks. lydnivå dB(A): ≤ 65
Avfuktingskapasitet l/dag: 17
Luftsirkulasjon m3/t: 300
Nettovekt kg: 21
Bruttovekt kg: 23
Produktstørrelse (BDH) mm: 305 x 328 x 678
Pakkestørrelse (BDH) mm: 347 x 377 x 864
EAN: 5704841025202
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 2520
Varemerke eeese