Kobling

ART.NR: 31606
Kobling med en klemringkobling 12 mm og en innvendig gjenge G15 beregnet for bruk ved installasjoner for tappevann og varmeanlegg.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Kobling

Kobling med en klemringkobling 12 mm og en innvendig gjenge G15 beregnet for bruk ved installasjoner for tappevann og varmeanlegg. Klemringkoblingen egnes for montering av mykglødet kobberrør, harde og halvharde kobberrør, tynne kobberrør og PEX-rør av plast. Koblingen kan demonteres og monteres på nytt samtidig som tetningseffekten opprettholdes. Klemringen fjernes med lette slag rundt ringens midtdel. Ekstra klemring og støttehylse kan kjøpes separat som tilbehør. Den utvendige gjengenippelen kan monteres i apparat eller på rørdel med innvendig gjenge G15.

Mål


Dimensjon: 12xG15 utv

Montering


Glødet kobberrør, tynne kobberrør og PEX-rør forsterkes med støttehylse før montering i klemringkoblingen. Rørenden skal bunne i koblingen. Koblingens mutre strammes for hånd og strammes deretter med en fastnøkkel. Bruk aldri polygrip eller rørtang. Hvor mye mutrene skal strammes avhenger av hvilken rørtype som brukes. Se medfølgende tabell.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 30938