Kobling

ART.NR: 31609
Klemringkoblingen er ment for bruk i installasjoner for springvann og varmeanlegg. Koblingen har en 12 mm klemringkobling og en innvendig gjenge R15.
Vis mer
stk
stock
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Kobling

Klemringkoblingen er ment for bruk i installasjoner for springvann og varmeanlegg. Koblingen har en 12 mm klemringkobling og en innvendig gjenge R15. Koblingen er vinklet og fungerer som 90 graders rørbøy, i tillegg til å være utstyrt med skruefeste. Koblingen egnes for montering av mykglødet kobberrør, harde og halvharde kobberrør, tynne kobberrør og PEX-rør av plast. Koblingen kan demonteres og monteres på nytt samtidig som tetningseffekten opprettholdes. Klemringen fjernes med lette slag rundt ringens midtdel. Ekstra klemring og støttehylse kan kjøpes separat som tilbehør.

Mål


Dimensjon: 12 mm x R15 innv

Montering


Glødet kobberrør, tynne kobberrør og PEX-rør forsterkes med støttehylse før montering i klemringkoblingen. Rørenden skal bunne i koblingen. Koblingens mutre strammes for hånd og strammes deretter med en fastnøkkel. Bruk aldri polygrip eller rørtang. Hvor mye mutrene skal strammes avhenger av hvilken rørtype som brukes. Se medfølgende tabell.
Vis mer