Koblingsklemme wago 2x8-2.5kvmm

ART.NR: 296123
Koblingsklemmen Wago 221 kobler fleksible ledere fra 0,14–4 mm², samt en- og flertrådige ledere fra 0,2–4 mm². Det store ledertverrsnittet gir mulighet til å koble ulike typer ledere og gjør det mulig å koble sammen ledere med varierende tverrsnitt.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Koblingsklemme wago 2x8-2.5kvmm

Koblingsklemmen Wago 221 kobler fleksible ledere fra 0,14–4 mm², samt en- og flertrådige ledere fra 0,2–4 mm². Det store ledertverrsnittet gir mulighet til å koble ulike typer ledere og gjør det mulig å koble sammen ledere med varierende tverrsnitt. Liten størrelse gjør at koblingsklemmen kan brukes på trange og små plasser. Det transparente huset gir førsteklasses sikkerhet og pålitelighet i elektriske installasjoner.

Hevingsarmene på Wago 221 krever lite kraft for å åpnes og gir mulighet til rask kobling av lederne uten verktøy. Fordypningen på sidene av klemmen hindrer utglidning, gir et bedre grep og gjør det enklere å holde klemmen mens den kobles til.

Koblingsklemmen har to testhull – ett i ledertilkoblingsretningen og ett på motsatt side. Testhullene gjør det mulig å utføre praktisk test når lederen er tilkoblet og i ulike installasjonsmiljøer. Koblingsklemmen kan brukes i en omgivelsestemperatur på opptil 85 °C.

Tekniske data

Antall klemmestillinger: 2
Kabeldiameter: 0,08–2,5 mm

Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet!
Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet!
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 4014409272