Laminatgulv Eik Alpine 1-stav

AC4, 8mm, 2,06
Artikkelnummer: 651538
Vekt: 14.82758
Eik Alpine 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv som er enkelt å legge. Gulvet har et rustikt utseende med litt smalere bord på 160 mm. Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.
Tilgjengelig online
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-6 uker
Klikk & hent
139   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Alpine 1-stav
Moderne, mørkegrått klinkergulv i laminat, som med sin struktur og sitt levende mønster, forsterker følelsen av ekte steinheller. Godt egnet i klassiske miljøer og i et moderne interiør. Dette er et meget slitesterkt gulv som er godt egnet for legging i sterkt trafikkerte rom. Gulvbordenes mål: 605 x 282 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøve

Bestill en eller flere gulvprøver hjem til deg slik at du kan velge riktig gulv i ro og mak. Klikk her for å bestille.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 31866
Kvalitetsklasse AC4/32
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Refleksjonsevne 0.5
Varemerke Classen
DIY Category Houses & Holiday houses