Laminatgulv Travertine

ART.NR: 651546
Travertine er et slitesterkt og moderne laminatflisgulv. Gulvet er enkelt å legge og holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til forretningslokaler med middels trafikk.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Travertine

OBS! Leverandøren har gjennomført oppdateringer av tilsvarende gulv. Hvis du tidligere har gått til innkjøp av gulv i samme stil kan overflatene variere når det gjelder dekor og fargenyanser og klikksystemene går kanskje ikke sammen.


Et lyst og moderne flisgulv i laminat som etterligner Travertin – en type kalkstein. Bordene har fasede kanter med lysegrå fuge og en struktur som gir en følelse av å gå på et ekte steingulv. Det praktiske formatet på gulvbordene gir lavere vekt og forenkler leggingen.

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets bestandighet, slik som slitasje, slag, flekker og varme.

Gulvbordenes mål: 604 x 280 x 8,0 mm

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.
Vis mer
Varemerke Classen