Laminatgulv Urban Grey Oak 8mm Pergo

AC4/32, 8x190x1380mm, Living Expression Sensation, 1,835m2/pk
ART.NR: 137103
Urban Grey Oak er et mørkegrått laminatgulv med planker som oppleves som litt slitte.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Urban Grey Oak 8mm Pergo

Urban Grey Oak er et mørkegrått laminatgulv med planker som oppleves som litt slitte. Gulvet inngår i serien Pergo Sensation med AquaSafe-teknikk. Det er praktisk talt umulig å skille gulvet fra ekte tre, og det er svært fuktbestandig. Sprekker og kvister blir synlige med overflatebehandlingen Genuine™ wood som gjengir treets årringer i minste detalj og suppleres med en ekstra matt lakk. Følelsen av tregulv forsterkes ytterligere av at samtlige fire kanter er fasede. Pergos kvalitetsnivå Living Expression er egnet til hjemmebruk.

Holdbarhetsklasse

Gulvet har AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter. AC står for Abrasion class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets holdbarhet gjeldende blant annet slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med Klikk-system

Nå er det raskere og enklere enn noensinne å legge ditt nye Pergo-gulv. Alle våre laminatgulv leveres med det innovative klikksystemet PerfectFold™ 3.0 som tilbyr tre forskjellige metoder for gulvlegging. Du velger bare den metoden som passer best for deg og klikker plankene på plass. Det er også enkelt å løfte og legge plankene om, dersom det er behov for det.

Trykk ned
Den beste metoden for å legge et stort gulv på kort tid. Klikk på fugen på langsiden, før plankene mot hverandre og avslutt ved å presse nedover..

Skyv sammen
I motsetning til mange andre produsenter kan Pergos laminatgulv også legges horisontalt. Det er praktisk i situasjoner hvor det er vanskelig eller umulig å vinkle planken (når du skal legge den siste raden eller under dørkarmer og elementer).

Vinkle
Dersom du ønsker det, kan du også legge ditt nye Pergo-laminatgulv på en tredje måte. Bare vinkle og klikk plankene sammen på langsiden.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under gulvet, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Vis mer
Varemerke Pergo