Lettbetonginnfesting Fischer FPX M10

2 stk, ETA-godkjent innfesting i gassbetong og i tak
ART.NR: 246738
Lettbetonginnfesting Fischer er laget av sinkbelagt stål. Etter forhåndsboring legges FPX-I inn med hammeren.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Lettbetonginnfesting Fischer FPX M10

Lettbetonginnfesting Fischer er laget av sinkbelagt stål. Etter forhåndsboring legges FPX-I inn med hammeren. Det er ikke nødvendig å rengjøre borehullet. Fischer Aircrete anker påføres med en unbrakonøkkel gjennom en trådløs skrutrekker eller sperrehjul. Kjeglen trekkes deretter inn i ekspansjonsskjøten. I dette tilfellet lager de fire vingene et underkutt i borehullet. Etter utvidelsen vil unbrako-uttaket frigjøres automatisk. Fischer Aircrete anker FPX-I er ideell for å feste tak, rekkverk eller kjøkkenskap i luftbetong.

FPX-I med innvendige gjenger er egnet for forhåndsplassert montering.
Forhåndsboring gjør det enkelt å hamre inn, selv i luftbetong med høy styrke. Det er ikke nødvendig å rengjøre borehullet.
Når ankeret er strammet med en sekskantet nøkkel, så vil den indre trådhylsen begynne å rotere og kjeglen blir trukket inn i en firkantet ekspansjonsskjøte. Luftbetongen blir komprimert på de fire sidene og genererer et underkutt i borehullet.
Når den er utvidet maksimalt, vil den sekskantede nøkkelen frigjøres automatisk.
Dette er det første ankeret med ETA-godkjenning og brannvernsertifikat for festing i luftbetong, noe som også gjør det mulig med sikkerhetsrelevate fester.
Vis mer
Varemerke Fischer