Vask & Blanding – maling

Vask & blanding – maling fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Før man skal gå i gang med prosjekter som involverer maling, burde man rengjøre flatene. Vi har alt innen rengjørende blanding - maling til dine prosjekter, både til inne- og utendørs bruk.

Male huset utvendig?
Skal du gå i gang med å male huset eller garasjen utvendig, må man først vaske veggene med en type fasadevask eller malingsvask. Dette fjerner smuss som kan skape skjolder samt hindre malingen i å feste seg ordentlig. Alt du trenger er et spann for å blande løsningen med vann samt en spray eller børste for å påføre blandingen. La blandingen virke noen minutter, skrubb og skyll av med vann. Bruk hansker og beskyttelsesbriller mens du driver med dette. Pass på å dekke til metallister, plast og vekster rundt deg med beskyttelsesplast før du går igang. Du kan lese mer om blandingsforhold og produktene i kategorien Vask & Blanding – maling.

Vår fasadevask gir deg en ny veranda
Hvorfor ikke bruke fasadevask på verandaen? Vi har fasadevask som kan brukes på både behandlet og ubehandlet treverk. Derfor kan du bruke dette på alt fra stein, betong, mur, hagegjerder, takstein og tegl. Dermed kan du også fjerne gammel mose fra fasade- og takstein. Hvorfor ikke vaske veranda og hagemøbler med fasadevask og få følelsen av en ny uteplass? Bruker du dette minst en gang i året, forhindrer du vekst av alger, sopp og mose. Bare pass på å beskytte vekster mot blandingen. Vi har alt du trenger av beskyttelsesutstyr, spann, børster og koster for å gå i gang med vasking og maling. Du kan bruke våre produkter fra kategorien vask & blanding – maling både ute- og innendørs.

Gjør klart til utesesongen med vask & blanding - maling fra Byggmax
Vi har stort utvalg av vask & blanding – maling. Spør oss om råd for best resultat. Vi har gunstige priser og kyndige mennesker som hjelper deg med å lykkes!

18 Produkter

 1. Pris fra
  98 95 kr /stk
 2. Pris fra
  399   kr /stk
 3. Pris fra
  219   kr /stk
 4. Pris fra
  86 95 kr /stk
 5. Pris fra
  49 95 kr /stk
 6. Pris fra
  29 95 kr /stk
 7. Pris fra
  99 95 kr /stk
 8. Pris fra
  215   kr /stk
 9. Pris fra
  79 95 kr /stk
 10. Pris fra
  137   kr /stk
 11. Pris fra
  19 95 kr /stk
 12. Pris fra
  39 95 kr /stk
 13. Pris fra
  43 95 kr /stk
 14. Pris fra
  179   kr /stk
 15. Pris fra
  69 95 kr /stk
 16. Pris fra
  169   kr /stk
 17. Pris fra
  69 95 kr /stk
 18. Pris fra
  125   kr /stk

18 Produkter