Metallhjulklør Sett til Robolinho AL-KO

32,7 cm
ART.NR: 687277050
Disse terrenghjulene i metall monteres på innsiden av robotens bakre hjulpar. Takket være de skarpe piggene har roboten svært godt grep, og risikoen for at bakhjulene sklir og lager merker i plenen i regnvær eller bratte bakker er betydelig redusert.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Metallhjulklør Sett til Robolinho AL-KO

Disse terrenghjulene i metall monteres på innsiden av robotens bakre hjulpar. Takket være de skarpe piggene har roboten svært godt grep, og risikoen for at bakhjulene sklir og lager merker i plenen i regnvær eller bratte bakker er betydelig redusert. Piggene gjør også roboten enda mer effektiv i bekjempelsen av mose og bidrar til å lufte plenen. Passer til Robolinho 300, 450, 500, 700, 800, 1150, 1200 og 2000.

Tekniske data
Passer til Robolinho 300, 450, 500, 700, 800, 1150, 1200 og 2000.

AL-KO tilbehør - originale deler - mange muligheter. Vi har et stort utvalg av tilbehør for alle verktøy til plenklipping, tilleggsutstyr for hagetraktorer, trådspoler ulike oljer og vårt motorservicesett. Med tilbehør og reservedeler fra AL-KO får du høy kvalitet og perfekte produkter som du kan bruke til å utvide dine AL-KO produkter med. Vi tilbyr for eksempel ekstra kniver for din gressklipper eller slåmaskin og passende reservedelspoler for plentrimmerne. Arbeidet med hagetraktoren din vil bli mer behagelig med forskjellig tilleggsutstyr, ramper, feiebørster, snøploger eller snøkjettinger. Hvis du trenger hjelp i letingen etter reservedeler til din gressklipper, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Spesifikasjoner
  • Emballasjens lengde i cm: 32,7 cm


Vis mer
Varemerke AL-KO