MIDUN LETTSPARKEL MEDIUM

Finnes i flere størrelser
ART.NR: 18208
Midun lett hånd- og fugesparkel er et kvalitetstestet og svanemerket, middels kornete høykvalitetssparkel som er lett å arbeide med og som har en god fyllevne. Brukes for bred- og fugesparkling av gipsplater med papirremse. Midun lett hånd- og fugesparkel finnes i størrelsene 400 ml, 3 l og 10 l.
Vis mer
Volum:
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

MIDUN LETTSPARKEL MEDIUM

Basic Lett Hånd- og Fugesparkel er en vannbasert finkornet, lett håndsparkel.

Bruksområde

Passer til bredsparkling, fuging og reparasjoner i tynne lag på vanlige vegg- og takflater i tørre rom innendørs. Ved fuging av gipsplater skal det brukes papirremse.

Bruksanvisning

Overflatene skal være rene, tørre og godt bundet. Påføres med stålsparkel. Tørketid: 8-10 timer avhengig av temperatur, luftfuktighet og tykkelse på sjiktet.

Arbeidstemperatur: min +5°C
Sjikt-tykkelse : maks. 4 mm.
Sparklede overflater slipes med 100-120 sandpapir, tørkes av og så grunnes før maling eller tapetsering. Bruk beskyttelsesbriller under sliping.

Materialforbruk

Fuging to ganger på gipsplater – 0,3 liter/m², bredsparkling med 1 mm tykkelse – 1 liter/m².

Rengjøring

Vann før sparkelen tørker.

Bruk beskyttelsesbriller under sliping.

Lagring

1 år ved + 10°C til + 20°C i uåpnet pakning.

OBS! Oppbevares utilgjengelig for barn.

Kvalitetstestet av Testfakta

Kommentar fra Testfakta: « Enkel å påføre på alle testede overflater. Godt sluttresultat og støvfri overflate.» Det stilles høye krav for Testfaktas kvalitetsmerking. Sparkelen gjennomgår et standardisert testopplegg som omfatter tørketid, materialforbruk, påføring på forskjellige underlag, sluttresultat og utslipp av flyktige organiske stoffer.

 

For å få en oppfatning om den relative kvaliteten og ytelsen til Midun lett hånd- og fugesparkel er produktet blitt testet og sammenlignet med en sparkel fra et markedsledende varemerke. Resultatet fra laboratorietesten viser at produktene er likeverdige.

Les mer

Vis mer
Varemerke Midun
Last ned mer informasjon