MOSAIKK CONCRETO GREY 5X5

ART.NR: 6335158
Mosaic Concreto Grey er en glasert porcellanatomosaikk med ruter på 5 x 5 cm. Mosaikken har en jevn, matt overflate med etterligning av betongstruktur i grå nyanser.
Vis mer
pakke
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

MOSAIKK CONCRETO GREY 5X5

Mosaic Concreto Grey er en glasert Porcellanatomosaikk med ruter på 5 x 5 cm. Mosaikken har en jevn, matt overflate med etterligning av betongstruktur i grå nyanser. Betong og sement har lenge vært en stor trend innen interiørdesign og passer perfekt til den skandinaviske stilen. Concreto Grey passer like bra på badet som på kjøkkenet, kombiner gjerne med den større flisplaten fra samme serie.

Rektifiserte fliser/mosaikk

En rektifisert flis/mosaikk kalles også laserkuttet flis, som betyr at flisens mål er mer nøyaktige og presise enn hos vanlige fliser. Rektifiserte flisplater som denne kan med fordel legges med svært smale fuger.

Gres Porcellanato

Klinkerfliser og mosaikk i såkalt Gres Porcellanato (også kalt granitkeramikk) brennes på temperaturer mellom 1000 og 1600 grader og har derfor svært lavt vannopptak. Porcellanatofliser som denne har på grunn av det harde materialet mange gode egenskaper, som stor slitestyrke, ripebestandighet og kjemikaliebestandighet.

Vedlikehold

Bruk vanlig gulv- eller flisrengjøringsmiddel når du skal rengjøre.

Funksjoner:
•Jevn og matt overflate i betongimitasjon
•Mosaikkruter (5 x 5 cm) på plate (30 x 30 cm)
•Porcellanato
•Glasert
•Vannabsorpsjon < 0,5 %

Bruksområde:
•Mosaikk til innendørs og utendørs bruk
•Mosaikk for vegg og gulv

Obs! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Vis mer
Varemerke Right Price Tiles
Leverandørens artikkelnummer 102040406