MOSAIKK GOYA 5X5

Svart, 1 m2/pkt
ART.NR: 6335148
Goya Polished er en lys porselensmosaikk i størrelsen 5 x 5 cm. Mosaikken er blank og glasert med et grått fargespill, som etterligner den verdensberømte Carrara-marmoren.
Vis mer
pakke
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

MOSAIKK GOYA 5X5

Goya Polished er en lys porselensmosaikk i størrelsen 5 x 5 cm. Mosaikken er blank og glasert med et grått fargespill, som etterligner den verdensberømte Carrara-marmoren. Porselensmosaikken gir et eksklusivt inntrykk og er perfekt for badet eller kjøkkenveggen.

Rektifiserte fliser/mosaikk

En rektifisert flis/mosaikk kalles også laserkuttet flis, som betyr at flisens mål er mer nøyaktige og presise enn hos vanlige fliser. Rektifiserte flisplater som denne kan med fordel legges med svært smale fuger.

Porselensfliser/-mosaikk

Porselensfliser og porselensmosaikk brennes på temperaturer mellom 1000 og 1600 grader og har derfor svært lavt vannopptak. Porselensfliser som denne har på grunn av det harde materialet mange gode egenskaper, som stor slitestyrke, ripebestandighet og kjemikaliebestandighet.

Vedlikehold

Bruk vanlig gulv- eller flisrengjøringsmiddel når du skal rengjøre.

Funksjoner:
•Polert og jevn overflate i marmorstil
•Mosaikkruter (5 x 5 cm) på plate (30 x 30 cm)
•Porselen
•Glasert
•Vannabsorpsjon < 0,5 %

Bruksområde:
•Mosaikk til innendørs og utendørs bruk
•Mosaikk for vegg og gulv

Obs! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Vis mer
Varemerke Right Price Tiles
Leverandørens artikkelnummer 102040391
Last ned mer informasjon