MOSAIKK MAX STONE GRIGIO 5X5

Grå, 1 m2/pkt
ART.NR: 6335156
Mosaic Max Stone Grigio er en vakker, lysegrå porselensmosaikk i størrelse 5 x 5 cm. Mosaikken har en betonglignende overflate, delvis matt og strukturert.
Vis mer
pakke
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

MOSAIKK MAX STONE GRIGIO 5X5

Mosaic Max Stone Grigio er en vakker, lysegrå porselensmosaikk i størrelse 5 x 5 cm. Mosaikken har en betonglignende overflate, delvis matt og strukturert. Betong og sement har lenge vært en stor trend innen interiørdesign og passer perfekt til den skandinaviske stilen. Stone Grigio passer like bra på badet som på kjøkkenet, kombiner gjerne med den større flisplaten fra samme serie.

Rektifiserte fliser/mosaikk

En rektifisert flis/mosaikk kalles også laserkuttet flis, som betyr at flisens mål er mer nøyaktige og presise enn hos vanlige fliser. Rektifiserte flisplater som denne kan med fordel legges med svært smale fuger.

Porselensfliser/-mosaikk

Porselensfliser og porselensmosaikk brennes på temperaturer mellom 1000 og 1600 grader og har derfor svært lavt vannopptak. Porselensfliser som denne har på grunn av det harde materialet mange gode egenskaper, som stor slitestyrke, ripebestandighet og kjemikaliebestandighet.

Vedlikehold

Bruk vanlig gulv- eller flisrengjøringsmiddel når du skal rengjøre.

Funksjoner:
•Strukturert, matt overflate i marmorimitasjon
•Mosaikkruter (5 x 5 cm) på plate (30 x 30 cm)
•Porselen
•Glasert
•Vannabsorpsjon < 0,5 %

Bruksområde:
•Mosaikk til innendørs og utendørs bruk
•Mosaikk for vegg og gulv

Obs! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Vis mer
Varemerke Right Price Tiles
Leverandørens artikkelnummer 102040404