MOSAIKK MIRAMAR GREIGE 5X5

Grå, 1 m2/pkt
ART.NR: 6335150
Miramar Greige er en vakker, beige porcellanatomosaikk i størrelsen 5 x 5 cm. Mosaikken er polert og glasert med et svakt mønster i grå og beige fargenyanser.
Vis mer
pakke
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

MOSAIKK MIRAMAR GREIGE 5X5

Miramar Greige er en vakker, beige Porcellanatomosaikk i størrelsen 5 x 5 cm. Mosaikken er polert og glasert med et svakt mønster i grå og beige fargenyanser. Porcellanatomosaikken gir et eksklusivt inntrykk og er perfekt for badet eller kjøkkenveggen. Kombiner gjerne med Miramar Greige flisplater i størrelse 60 x 60 cm.

Rektifiserte fliser/mosaikk

En rektifisert flis/mosaikk kalles også laserkuttet flis, som betyr at flisens mål er mer nøyaktige og presise enn hos vanlige fliser. Rektifiserte flisplater som denne kan med fordel legges med svært smale fuger.

Gres Porcellanato

Klinkerfliser og mosaikk i såkalt Gres Porcellanato (også kalt granitkeramikk) brennes på temperaturer mellom 1000 og 1600 grader og har derfor svært lavt vannopptak. Porcellanatofliser som denne har på grunn av det harde materialet mange gode egenskaper, som stor slitestyrke, ripebestandighet og kjemikaliebestandighet.

Vedlikehold

Bruk vanlig gulv- eller flisrengjøringsmiddel når du skal rengjøre.

Funksjoner:
•Polert overflate
•Mosaikkruter (5 x 5 cm) på plate (30 x 30 cm)
•Porcellanato
•Glasert
•Vannabsorpsjon < 0,5 %

Bruksområde:
•Mosaikk til innendørs og utendørs bruk
•Mosaikk for vegg og gulv

Obs! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Vis mer
Varemerke Right Price Tiles
Leverandørens artikkelnummer 102040397