MOSAIKK STATUARIO PLUS 5X5

ART.NR: 6335141
Mosaic Statuario er en vakker mosaikkplate med lyse, mønstrede ruter på 5 x 5 cm. Mønsteret er inspirert av marmortypen Statuario som er en italiensk marmortype.
Vis mer
pakke
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

MOSAIKK STATUARIO PLUS 5X5

Mosaic Statuario er en vakker mosaikkplate med lyse, mønstrede ruter på 5 x 5 cm. Mønsteret er inspirert av marmortypen Statuario, som er en italiensk marmor.
Porcellanatomosaikken er glasert og deretter høyglanspolert. Det gir et luksuriøst, skinnende inntrykk. Statuario mosaikkfliser passer like godt på badet som på kjøkkenveggen og gir en eksklusiv følelse.

Gres Porcellanato

Klinkerfliser og mosaikk i såkalt Gres Porcellanato (også kalt granitkeramikk) brennes på temperaturer mellom 1000 og 1600 grader og har derfor svært lavt vannopptak. Porcellanatofliser som denne har på grunn av det harde materialet mange gode egenskaper, som stor slitestyrke, ripebestandighet og kjemikaliebestandighet.

Rektifiserte fliser/mosaikk

En rektifisert flis/mosaikk kalles også laserkuttet flis, som betyr at flisens mål er mer nøyaktige og presise enn hos vanlige fliser. Rektifiserte flisplater som denne kan med fordel legges med svært smale fuger.

Vedlikehold

Bruk vanlig gulv- eller flisrengjøringsmiddel når du skal rengjøre.

Funksjoner:
•Glatt og polert overflate i marmorimitasjon
•Mosaikkruter (5 x 5 cm) på plate (30 x 30 cm)
•Porcellanato
•Glasert
•Vannabsorpsjon < 0,5 %

Bruksområde:
•Mosaikk til innendørs og utendørs bruk
•Mosaikk for vegg og gulv

Obs! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Vis mer
Varemerke Right Price Tiles
Leverandørens artikkelnummer 102040352