Panel- og Brystlist P7040 200X7,9X2,6

200x7,9x2,6cm, polyuretan, hvit
Artikkelnummer: 662185
Vekt: 0.5
Bruk brystlist P7040 som brystningslist på halvpanel eller skap elegante veggpanelområder og innramminger.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
10-15 hverdager
415   kr /stk
stk
Panel- og Brystlist P7040 200X7,9X2,6
Interiørlister må ikke være produsert av tre. Her vises en enkel, men allikevel krevende, klassisk inspirert panel- og brystlist produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide. Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Bruk brystlist P7040 som brystningslist på halvpanel eller skap elegante veggpanelområder og innramminger.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Polyuretan

Polyuretan er en støt- og vannbestandig plast med en fin overflate som kan males, og som fremhever de fine detaljene ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler. Overflaten bør males for full UV-bestandighet.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer P7040
Varemerke Orac