Panel- og Brystlist P7020 200X11,1X1,9

200x11,1x1,9cm, polyuretan, hvit
ART.NR: 662183
Bruk brystlist P7020 som brystningslist på halvpanel eller skap elegante veggpanelområder og innramminger.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Panel- og Brystlist P7020 200X11,1X1,9

Interiørlister må ikke være produsert av tre. Et flott bladverk med blomster pryder denne klassisk inspirerte panel- og brystlisten produsert i formstabil plast som er enkel å bearbeide.Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Bruk brystlist P7020 som brystningslist på halvpanel eller skap elegante veggpanelområder og innramminger.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Polyuretan

Polyuretan er en støt- og vannbestandig plast med en fin overflate som kan males, og som fremhever de fine detaljene ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler. Overflaten bør males for full UV-bestandighet.
Vis mer
Varemerke Orac Decor