Panellist H PX103A 19X3,5X1,2

19x3,5x1,2cm, duropolymer, hvit
ART.NR: 662044
Interiørlister må ikke være produsert av tre. Denne buede listen er ment å brukes som hjørne til panel- og brystlist PX103 når man lager veggpanelrammer. Den er produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide.
Vis mer
stk
stock
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Panellist H PX103A 19X3,5X1,2

Interiørlister må ikke være produsert av tre. Denne buede listen er ment å brukes som hjørne til panel- og brystlist PX103 når man lager veggpanelrammer. Den er produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide. Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Duropolymer

Duropolymer er en støt- og vannbestandig polymerblanding med høy tetthet. Materialet har en fin overflate som kan males slik at alle detaljene fremheves ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler.
Vis mer
Varemerke Orac Decor