Panel- og Brystlist P7070 200X7,4X2,2

200x7,4x2,2cm, polyuretan, hvit
Artikkelnummer: 662186
Vekt: 0.5
Interiørlister må ikke være produsert av tre. Her vises en panel- og brystlist produsert i formstabil plast som er enkel å bearbeide.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
10-15 hverdager
345   kr /stk
stk
Panel- og Brystlist P7070 200X7,4X2,2
Interiørlister må ikke være produsert av tre. Her vises en panel- og brystlist produsert i formstabil plast som er enkel å bearbeide.Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Polyuretan

Polyuretan er en støt- og vannbestandig plast med en fin overflate som kan males, og som fremhever de fine detaljene ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler. Overflaten bør males for full UV-bestandighet.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer P7070
Varemerke Orac