Panel- og Brystlist P8060 200X5X3,5

200x5x3,5cm, polyuretan, hvit
ART.NR: 662195
Bruk panel- og brystningslist på halvpanel P8060 som brystlist eller for å skape veggpanelområder og innramminger.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Panel- og Brystlist P8060 200X5X3,5

Interiørlister må ikke være produsert av tre. Denne panel- og brystlisten er produsert i formstabil plast som er enkel å bearbeide og skaper et formspråk som passer godt i såvel moderne miljøer som 1930-tallets art deco, samt i eldre interiørstiler. Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Bruk panel- og brystningslist på halvpanel P8060 som brystlist eller for å skape veggpanelområder og innramminger.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Polyuretan

Polyuretan er en støt- og vannbestandig plast med en fin overflate som kan males, og som fremhever de fine detaljene ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler. Overflaten bør males for full UV-bestandighet.
Vis mer
Varemerke Orac Decor