Parkettgulv Eik 3-stav Affogato 14mm Barlinek

Klikkgulv 5Gc, Mattlakkert mørk, 3,18m2/pkt
Artikkelnummer: 65026
Vekt: 26.1
Affogato 3-stav er et vakkert, eksklusivt mørklasert eikeparkettgulv. Den mattlakkerte og børstede overflaten gir en flott finish, og den varierende strukturen er behagelig å gå på.
Tilgjengelig online
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
Klikk & hent
1141   kr /m2
stk
Parkettgulv Eik 3-stav Affogato 14mm Barlinek
Slitesterkt og eksklusivt mørklasert eikegulv dekket med mattlakk. Med et mørkt gulv gir du særpreg i rommet og skaper en rustikk følelse. Den børstede overflaten gir gulvbordene en lett og naturlig struktur, og oppleves som litt varmere å gå på. Gulvet har et levende utseende med fargevarianter og ulike stavlengder. Naturlige treegenskaper der ødelagte og sparklede kvister i ulike størrelser kan forekomme.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Ulike stavlengder, ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Raskere og enklere med 5GC

5GC er et låsesystem for klikkgulv fra svenske Välinge. Dette gjør at du kan legges gulvet opptil 25 % raskere uten spesialverktøy.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Gulvet er bygget opp av flere lag UV-herdet lakk som gjør parkettgulvet lettstelt, og beskytter mot smuss og riper.
Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 65026
Spontet Nei
Nyanse Mørk
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Nei