Parkettgulv Eik 3-stav Affogato 14mm Barlinek

Klikkgulv 5Gc, Mattlakkert mørk, 3,18m2/pkt
Artikkelnummer: 65026
Vekt: 26.1
Affogato 3-stav er et vakkert, eksklusivt mørklasert eikeparkettgulv. Den mattlakkerte og børstede overflaten gir en flott finish, og den varierende strukturen er behagelig å gå på.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
349   kr /m2
stk
Parkettgulv Eik 3-stav Affogato 14mm Barlinek

Sortering

Slitesterkt og eksklusivt, mørklasert eikegulv som er dekket med mattlakk. Med et mørkt gulv gir du en karakter til rommet ditt som skaper en rustikk følelse. Den børstede overflaten på gulvbordene gir en lett, naturlig struktur og oppleves med dette litt varmere å gå på. Gulvet har et levende utseende med fargevariasjoner og staver i ulike lengder. Naturlige treegenskaper der sunne og sparklede kvister i forskjellige størrelser kan forekomme. Gulvet har et varierende åremønster med et levende utseende og naturlige og livfulle farger og fargenyanser. Forskjellige lengder av staver, sunne kvister samt mellomstore og små, sparklede kvister kan forekomme. Små brister i tre og i reparasjoner er mulig på børstede overflater.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
På kortsiden av treplanken brukes et annet klikksystem, Barlock 5Gc. Dette systemet gir 25 % raskere leggingstid enn ved bruk av andre klikksystemer og holder også risikoen for skader ved montering eller demontering på et minimum. Klikksystemet 5C er utviklet av det svenske selskapet Välinge og medfører at man ikke trenger noe gulvleggingssett. Glem likevel ikke egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 runder (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 65026
Spontet Nei
Nyanse Mørk
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem 5Gc
Gulv mønster 3-stav
Varemerke Barlinek