Parkettgulv Eik 3-stav Affogato 14mm Barlinek

Klikkgulv 5Gc, Mattlakkert mørk, 3,18m2/pkt
ART.NR: 65026
Affogato 3-stav er et vakkert, eksklusivt mørklasert eikeparkettgulv. Den mattlakkerte og børstede overflaten gir en flott finish, og den varierende strukturen er behagelig å gå på.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Parkettgulv Eik 3-stav Affogato 14mm Barlinek

Sortering

Slitesterkt og eksklusivt, mørklasert eikegulv som er dekket med mattlakk. Med et mørkt gulv gir du en karakter til rommet ditt som skaper en rustikk følelse. Den børstede overflaten på gulvbordene gir en lett, naturlig struktur og oppleves med dette litt varmere å gå på. Gulvet har et levende utseende med fargevariasjoner og staver i ulike lengder. Naturlige treegenskaper der sunne og sparklede kvister i forskjellige størrelser kan forekomme. Gulvet har et varierende åremønster med et levende utseende og naturlige og livfulle farger og fargenyanser. Forskjellige lengder av staver, sunne kvister samt mellomstore og små, sparklede kvister kan forekomme. Små brister i tre og i reparasjoner er mulig på børstede overflater.
Dette gulvet er en del av Barlineks Family-produkter. Family er et utvalg flerstavsgulv med tre eller fire staver. Family-gulvene kan ha fargevariasjoner i treverket og eventuelle begrensede reparasjoner som følge av sprekker eller kvister.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
På kortsiden av treplanken brukes et annet klikksystem, Barlock 5Gc. Dette systemet gir 25 % raskere leggingstid enn ved bruk av andre klikksystemer og holder også risikoen for skader ved montering eller demontering på et minimum. Klikksystemet 5C er utviklet av det svenske selskapet Välinge og medfører at man ikke trenger noe gulvleggingssett. Glem likevel ikke egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 runder (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
Vis mer
Varemerke Barlinek
Leverandørens artikkelnummer 65026