Parkettgulv Ask 1-stav Hazelnut 180mm Barlinek

ART.NR: 650514
Parkettgulv med en naturolje og børstet flate med fasede kanter i brun rustikk nyanse.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Parkettgulv Ask 1-stav Hazelnut 180mm Barlinek

Sortering

Parkettgulv med en vakker, naturoljet og børstet overflate med fasede kanter i en brun, rustikk nyanse. Plankene får med sin børstede overflate en naturlig overflatestruktur og oppleves ofte som litt varmere å gå på. Børstede gulv er in og passer med sitt rustikke uttrykk bra i eldre leiligheter og hus. Fasede kanter markerer hvert bord på en diskré, men tydelig måte og gir rommet en eksklusiv følelse samt et inntrykk av å være større. Gulvet har et varierende åremønster med et levende utseende og naturlige og livfulle fargenyanser. Mørk kjerneved uten begrensning. Sunne og sparklede kvister kan forekomme. Små brister i tre og i reparasjoner er mulig på børstede overflater.
Dette gulvet er en del av Barlineks Country-produkter. Country er et utvalg av 1-stavsgulv i eik (plankegulv). Country-gulvene kan ha store fargevariasjoner i treverket og eventuelle reparasjoner som følge av sprekker eller kvister. "

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
På kortsiden av treplanken brukes et annet klikksystem, Barlock 5Gc. Dette systemet gir 25 % raskere leggingstid enn ved bruk av andre klikksystemer og holder også risikoen for skader ved montering eller demontering på et minimum. Klikksystemet 5C er utviklet av det svenske selskapet Välinge og medfører at man ikke trenger noe gulvleggingssett. Glem likevel ikke egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Bestill gulvprøver

Kjøp og ta med hjem flere gulvprøver, slik at du i ro og mak kan avgjøre hva som passer best i din bolig. Klikk her for å bestille. Merk at gulvet veksler mye i farge, så gulvprøven kan skille seg mye fra det gulvet du kjøper senere.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Vedlikehold

Oljede gulv krever vedlikehold for å beholde finishen sin. Gulvsåpe brukes for å rengjøre gulvets overflate, men den metter også porene i treet, noe som forhindrer at smuss og væsker trenger seg inn. Gulvsåpe kan du rengjøre med 1–2 ganger i uken. Trerens brukes for grunnrengjøring før det er på tide med en ny omgang olje eller for at du vil at gulvet skal få en ny, matt følelse som frisker det opp. Denne prosessen trenger kun å gjentas annethvert år, eller når du mener det er på tide. Jo mer gulvet blir utsatt for slitasje og trafikk, desto oftere trenger man å utføre behandlingen. Et stuegulv med normal trafikk og slitasje trenger kun å oljes annethvert år.

Slitesjikt og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 2,5 mm.
Sliping: Slitelaget kan slipes 1–2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
"
Vis mer
Varemerke Barlinek
Leverandørens artikkelnummer BG1-JES1-OX2-WAZ-D14180-U