Parkettgulv Ask 3-stav Kaffe 14mm Barlinek

Klikkgulv 5Gc, Børstet, 3,18m2/pkt
ART.NR: 650761
Mørklasert plankegulv med vakkert markert ådring i alle gulvbord.
Dette gulvet ble tidligere solgt som artikkelnummer 13428.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Parkettgulv Ask 3-stav Kaffe 14mm Barlinek

Mørklasert plankegulv med vakkert markert ådring i alle gulvbord. Den børstede og lakkerte gulvoverflaten, kombinert med tresorten ask, skaper et gulv som står imot daglig slitasje. En børstet overflate gir bordene en lett og naturlig struktur, og oppleves derfor som litt varmere å gå på. Mørke gulv gir en rustikk følelse og passer godt i gamle hus eller i eldre leiligheter.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Ulike stavlengder, ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.
Dette gulvet er en del av Barlineks Family-produkter. Family er et utvalg flerstavsgulv med tre eller fire staver. Family-gulvene kan ha fargevariasjoner i treverket og eventuelle begrensede reparasjoner som følge av sprekker eller kvister.

Raskere og enklere med 5GC

5GC er et låsesystem for klikkgulv fra svenske Välinge. Dette gjør at du kan legges gulvet opptil 25 % raskere uten spesialverktøy.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Vis mer
Varemerke Barlinek
Leverandørens artikkelnummer BC8-JES3-LAK-KAS-D14207-F