Parkettgulv Eik 1-stav Banana Song 180mm Barlinek

Klikkgulv 5Gc, Mattlakkert, 2,77m2/pkt
Artikkelnummer: 650536
Vekt: 23.7
Eksklusivt børstet parkettgulv i en flott beige, kremaktig nyanse med fasede kanter.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-4 uker
1409   kr /m2
stk
Parkettgulv Eik 1-stav Banana Song 180mm Barlinek
Dette er et eksklusivt parkettgulv for deg som er ute etter det aller beste! Denne eikeparketten er både eksklusiv og slitesterk. Den børstede overflaten gir gulvbordene en lett og naturlig struktur, og oppleves derfor som litt varmere å gå på. Børstede gulv er trendy og passer godt i eldre leiligheter og hus med rustikt uttrykk. Bordene er kantfaset, noe som fremhever konturene på alle gulvbordene og gjør at rommet føles større.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige og livlige fargenyanser. Større ødelagte og sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BK1-DBE1-L05-CRZ-D14180-N
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Nei