Parkettgulv Eik 1-stav Banana Song 180mm Barlinek

ART.NR: 650536
Eksklusivt børstet parkettgulv i en flott beige, kremaktig nyanse med fasede kanter.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Parkettgulv Eik 1-stav Banana Song 180mm Barlinek

Sortering

Dette er et eksklusivt parkettgulv for deg som ønsker det aller beste! Denne eikeparketten er både eksklusiv og slitesterk. Den børstede overflaten på gulvbordene gir en lett, naturlig struktur og oppleves derfor som litt varmere å gå på. Børstede gulv er in og passer med sitt rustikke uttrykk bra i eldre leiligheter og hus. Bordene har fasede kanter, noe som fremhever konturene på hvert gulvbord og gir rommet et inntrykk av å være større. Gulvet har et varierende åremønster med et levende utseende og naturlige og livfulle fargenyanser. Større sunne og sparklede kvister kan forekomme. Små brister i tre og i reparasjoner er mulig på børstede overflater.
Dette gulvet er en del av Barlineks Various-produkter. Various er et utvalg av 1-stavsgulv i eik (plankegulv). Various-gulvene kan ha fargevariasjoner i treverket og eventuelle begrensede reparasjoner som følge av sprekker eller kvister.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
På kortsiden av treplanken brukes et annet klikksystem, Barlock 5Gc. Dette systemet gir 25 % raskere leggingstid enn ved bruk av andre klikksystemer og holder også risikoen for skader ved montering eller demontering på et minimum. Klikksystemet 5C er utviklet av det svenske selskapet Välinge og medfører at man ikke trenger noe gulvleggingssett. Glem likevel ikke egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 runder (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
Vis mer
Varemerke Barlinek
Leverandørens artikkelnummer BK1-DBE1-L05-CRZ-D14180-N