Parkettgulv Eik 1-stav Creme Brulee 180mm Barlinek

Klikkgulv 5Gc, Naturoljet, 2,77m2/pkt
ART.NR: 650504
Lyst og herlig parkettgulv med en naturoljet lys hvit flate med fasede kanter.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Parkettgulv Eik 1-stav Creme Brulee 180mm Barlinek

Sortering

Lyst og herlig parkettgulv med en naturoljet, lys hvit overflate med fasede kanter. Plankegulv er eksklusive og gir med sine lange planker rommet ditt en rolig og harmonisk følelse. Fasede kanter markerer hvert bord på en diskré, men tydelig måte og gir rommet en følelse av å være større. Gulvet har et varierende åremønster, noe som gir et levende utseende med naturlige og livfulle farger og fargenyanser. Sunne og sparklede kvister kan forekomme. Yteved kan forekomme.
Dette gulvet er en del av Barlineks Various-produkter. Various er et utvalg av 1-stavsgulv i eik (plankegulv). Various-gulvene kan ha fargevariasjoner i treverket og eventuelle begrensede reparasjoner som følge av sprekker eller kvister.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
På kortsiden av treplanken brukes et annet klikksystem, Barlock 5Gc. Dette systemet gir 25 % raskere leggingstid enn ved bruk av andre klikksystemer og holder også risikoen for skader ved montering eller demontering på et minimum. Klikksystemet 5C er utviklet av det svenske selskapet Välinge og medfører at man ikke trenger noe gulvleggingssett. Glem likevel ikke egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 2,5 mm.
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 1–2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
Vis mer
Varemerke Barlinek
Leverandørens artikkelnummer BG1-DBE1-OX2-B2F-D14180-V