Parkettgulv Eik 1-stav Gentle 207mm Barlinek

Klikkgulv 5Gc, Hvitlaserad, 3,18m2/pkt
Artikkelnummer: 650543
Vekt: 26.5
Vakkert og eksklusivt plankegulv med hvitlasert, askeaktig overflate.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
699   kr /m2
kpl
Parkettgulv Eik 1-stav Gentle 207mm Barlinek

Sortering

Dette er et eksklusivt parkettgulv for deg som ønsker det aller beste! Denne eikeparketten er både eksklusiv og slitesterk. Overflaten er børstet og hvitlasert med et innslag av grått. Den børstede overflaten på gulvbordene gir en lett, naturlig struktur og oppleves derfor som litt varmere å gå på. Børstede gulv er in og passer med sitt rustikke uttrykk bra i eldre leiligheter og hus. Dette gulvet tilbyr også 30 års garanti. Gulvet har et varierende åremønster, noe som gir et levende utseende med naturlige og livfulle farger og fargenyanser. Større sunne og sparklede kvister kan forekomme. Små brister i tre og i reparasjoner er mulig på børstede overflater.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
På kortsiden av treplanken brukes et annet klikksystem, Barlock 5Gc. Dette systemet gir 25 % raskere leggingstid enn ved bruk av andre klikksystemer og holder også risikoen for skader ved montering eller demontering på et minimum. Klikksystemet 5C er utviklet av det svenske selskapet Välinge og medfører at man ikke trenger noe gulvleggingssett. Glem likevel ikke egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 runder (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 650543
Varemerke Barlinek