Parkettgulv Eik 1-stav Vintage 130 mm

ART.NR: 134103
Lamellparkett i eik som gir både soverom og stue en rustikk følelse.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Parkettgulv Eik 1-stav Vintage 130 mm

Sortering

Gulvet har en variert korning som gir et levende utseende med naturlige og livlige farger og fargenyanser. Et gulv med en svært god rustikk følelse og variert uttrykk. Gulvet har et levende utseende med eikens naturlige og livlige farger og fargenyanser. Varierende naturlige treegenskaper, samt sparklede sprekker og større kvister. Små brister i tre samt i legg er mulig på børstede flater.
Dette gulvet er en del av Barlineks Vintage-produkter. Vintage er et utvalg av 1-stavsgulv i eik (plankegulv). Vintage-gulvene kan ha betydelige fargevariasjoner i treverket og eventuelt store reparasjoner som følge av sprekker eller kvister. Treets naturlige egenskaper kommer virkelig til syne i disse Vintage-produktene, og du får en følelse av et ekte og autentisk gulv.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, elektrisk som vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Raskere og enklere med 5GC

5GC er et låsesystem for klikk-gulv fra svenske Välinge. Det gjør at gulvet kan legges opptil 25% raskere og uten behov for spesialverktøy.

Lakk og sliping

Gulvet er bygget opp av flere lag UV-herdet lakk som gjør at parkettgulvet er enkelt å vedlikeholde, samt beskytter mot smuss og riper.
Slitelagets tykkelse: 2,5mm
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Arbeidet bør utføres av fagmann.
Vis mer
Varemerke Barlinek