Parkettgulv Marzipan Muffin 1-stav Barlinek

eik, grålaserad, børstet, fasede kanter, Barclick, 14mm, 2,77m2/paket
Artikkelnummer: 650535
Vekt: 23.7
Askegrå eikeparkett med en hard, slitesterk og mattlakkert overflate. Monteres raskt og enkelt med Barclick-systemet som gir et varig og eksklusivt resultat.
Velg butikk for å se lagerstatus
Tilgjengelig online
Sendes innen
3-4 uker
509 00 kr /stk
stk
= 2,77 m2
Parkettgulv Marzipan Muffin 1-stav Barlinek
Hard og slitesterk eikeparkett med fasede kanter. Gulvet i grå mattlakkert nyanse med en askegrå tone. Parkettgulvet er også børstet og fremhever derfor eikens naturlige struktur i alle gulvbordene. Gulvet har fasede kanter og få kvister gir et elegant uttrykk.

Gulvet monteres raskt og enkelt med Barclick-systemet som gir et varig og eksklusivt resultat.

Sortering

Gulvet har varierende ådring og naturlige fargenyanser. Mindre ødelagte og sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Nyanse Halvmørk
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek