Parkettgulv Marzipan Muffin 1-stav Barlinek

eik, grålaserad, børstet, fasede kanter, Barclick, 14mm, 2,77m2/paket
Artikkelnummer: 650535
Vekt: 23.7
Askegrå eikeparkett med en hard, slitesterk og mattlakkert overflate. Monteres raskt og enkelt med Barclick-systemet som gir et varig og eksklusivt resultat.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-4 uker
1409   kr /stk
stk
Parkettgulv Marzipan Muffin 1-stav Barlinek
Hard og slitesterk eikeparkett med fasede kanter. Gulvet i grå mattlakkert nyanse med en askegrå tone. Parkettgulvet er også børstet og fremhever derfor eikens naturlige struktur i alle gulvbordene. Gulvet har fasede kanter og få kvister gir et elegant uttrykk.

Gulvet monteres raskt og enkelt med Barclick-systemet som gir et varig og eksklusivt resultat.

Sortering

Gulvet har varierende ådring og naturlige fargenyanser. Mindre ødelagte og sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BK1-DBE1-L05-P2Z-D14180-F
Nyanse Halvmørk
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses