Parkettgulv Platinum Ask 1-stav Barlinek

ask, grålaserad, børstet, fasede kanter, Barclick, 14mm, 2,77m2/paket
Artikkelnummer: 650537
Vekt: 23.7
Parkettgulv i grålasert ask som mattlakkert og børstet for å fremheve askens naturlige struktur. Monteres raskt og enkelt med et varig og slitesterkt resultat.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
1271   kr /stk
stk
Parkettgulv Platinum Ask 1-stav Barlinek
Et trendy parkettgulv i grå fargetoner og med fasede kanter. Treets naturlige struktur er fremhevet gjennom overflatebehandling med mattlakk og børsting. Gulvet i rustikk stil fremhever askens naturlige treegenskaper. Det lyse gulvet gjør også at rommet føles større. Ask er en av de hardeste tresortene og er derfor et egnet gulvmateriale, samtidig som lakken står i mot daglig slitasje og gjør overflaten lettstelt.
Gulvet monteres raskt og enkelt med Barclick-systemet som gir et varig og eksklusivt resultat.

Sortering

Gulvet har varierende ådring der askens naturlige fargeskiftninger og ødelagte og sparklede kister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 650537
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses