Parkettgulv Ask 1-stav Platinum 180mm Barlinek

Klikkgulv 5Gc, Grålaserad, 2,77m2/pkt
ART.NR: 650537
Parkettgulv i grålasert ask som mattlakkert og børstet for å fremheve askens naturlige struktur. Monteres raskt og enkelt med et varig og slitesterkt resultat.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Parkettgulv Ask 1-stav Platinum 180mm Barlinek

Sortering

Gulvet har et varierende åremønster der askens naturlige fargevekslinger samt større sunne og sparklede kvister kan forekomme. Små brister i tre og i reparasjoner er mulig på børstede overflater. Et trendy parkettgulv med i ask med grå fargetoner og fasede kanter. Gjennom overflatebehandling med mattlakk og børsting har man fremhevet treets naturlige struktur. Gulvet har en rustikk stil som fremhever askens naturlige egenskaper. Det lyse gulvet kan også få rommet ditt til å se større ut. Ask er en av de hardeste tresortene, noe som gjør det til et passende valg til gulv, samtidig som lakken tåler hverdagens slitasje og gjør overflaten lett å rengjøre. Gulvet monteres raskt og enkelt med Barclick-system, som gir et holdbart og eksklusivt resultat.
Dette gulvet er en del av Barlineks Rustikk-produkter. Rustikk er et utvalg av 1-stavsgulv i ask (plankegulv). Rustikk-gulvene kan ha fargevariasjoner i treverket og eventuelle begrensede reparasjoner som følge av sprekker eller kvister.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
På kortsiden av treplanken brukes et annet klikksystem, Barlock 5Gc. Dette systemet gir 25 % raskere leggingstid enn ved bruk av andre klikksystemer og holder også risikoen for skader ved montering eller demontering på et minimum. Klikksystemet 5C er utviklet av det svenske selskapet Välinge og medfører at man ikke trenger noe gulvleggingssett. Glem likevel ikke egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 runder (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
Vis mer
Varemerke Barlinek
Leverandørens artikkelnummer 650537