Pergola South Beach Gop

13 m2, 3630 x 3630 x 3100 mm
Artikkelnummer: 68039
Vekt: 142
Denne pergolaen er designet for bruk året rundt. Takpanelene av rustfritt stål tåler snømasser på opptil 150 kg/m2 og er ferdig utstyrt med en integrert regnrenne for smart bortledning av regnvann.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
10-15 hverdager
39499   kr /stk
stk
Pergola South Beach Gop
Denne pergolaen er designet for bruk året rundt. Takpanelene av rustfritt stål tåler snømasser på opptil 150 kg/m2 og er ferdig utstyrt med en integrert regnrenne for smart bortledning av regnvann. Den solide konstruksjonen av resistent, pulverlakkert aluminium gir en 100 % beskyttelse mot rust. Det slagfaste taket av stål gir en helt eksepsjonell holdbarhet mot snømasser på opptil 150 kg/m2. Uansett om det er regn, snø eller sol, så tåler det galvaniske belegget alle slags værforhold uten problemer. Dette er en pergola for deg som vil kunne bruke den året rundt uten å måtte bruke tid og krefter på kjedelig vedlikehold. Med integrerte regnrenner holder dere dere tørre også når det regner. Pergolaen er ferdig utstyrt med to rulleskinner for å henge opp det medfølgende myggnettet og gardiner som du kan kjøpe som ekstra tilbehør. Myggnettet beskytter mot knott og andre insekter samtidig som gardinene gir beskyttelse mot innsyn og lettere vind. Takket være de doble rulleskinnene kan du bruke både myggnett og gardiner samtidig.

Monteringen er enkel, og det følger med en monteringsanvisning. Ingen spesialverktøy er nødvendig. Vi anbefaler at pergolaen monteres på en flat overflate av tre, betong eller brostein. Føttene har hver tre hull, noe som innebærer at du trenger 12 skruer og munnstykker for å feste dem på bakken (er ikke inkludert).

- Rustfri aluminiumsramme
- Elegant design
- Enkel montering
- 5 års garanti mot rust
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer XU06001050
Varemerke GOP