Platemateriell

Byggeeventyret starter hos oss. Platemateriell er en essensiell del av alle byggeprosjekter, og disse får du hos Byggmax. Vi strever etter å være en pålitelig og billig aktør, som setter deg som kunde i stand til å utføre dine prosjekter på den beste og billigste måten. Kort sagt ønsker vi at du som kunde opplever den magiske følelsen av å ha skapt noe selv.

Plater, panel og hyller
I denne kategorien finnes et bredt utvalg av platemateriell. Først ut er MDF plater, her finnes det tykkelser helt fra 6 mm til 11 mm. Bruksområdet for disse platene varierer fra tørre rom til våtrom, og det finnes noe i enhver prisklasse. Forskjellige dimensjoner er selvsagt også tilgjengelig. Vi har videre panel som er egnet for både bad, kjøkken og vegg. Gipsplater er også å finne hos Byggmax. Disse er anvendelige til bruk både ute og inne. Gips er et materiale som verken smelter eller utvider seg ved varierende luftfuktighet, og er dermed et godt alternativ for rom med forskjellige fuktighetsprofiler. Hos oss på Byggmax finner du kort sagt det du behøver av platemateriell for å realisere din byggedrøm!

Rot i garasjen? Start hos Byggmax!
Er det egentlig noen som har et ordentlig, ryddig system i garasjen hjemme eller i hobbyrommet, for den saks skyld? Vi hos Byggmax ønsker sammen med deg å gjøre noe med dette! Som gjør-det-selv spesialist har vi blant annet svært gode OSB plater, som gir deg mulighet til å bygge en intern bod i garasjen. Her kan du oppbevare vinterutstyret som sjelden brukes. Veggbekledning som gir boden en flott avslutning er selvsagt heller intet problem. Hos oss finner du det du trenger for å få byggeprosjektet ditt slik du ønsker. Trenger du hyller for oppbevaring av alt du har i garasjen? Platemateriell for å lage hyller etter egne mål finner du også hos oss.

Platemateriell til gjør-det-selv prosjekter
Det å bygge med MDF plater er ofte ansett som en lettvint løsning. Det betyr nødvendigvis ikke at det gir et dårligere resultat. Faktisk gir det et svært pent og solid resultat. MDF plater konstrueres ved å bryte ned treverk til trefiber, som så kombineres med voks og et bindestoff før det behandles med både høy temperatur og press. På denne måten blir tettheten mye større enn i vanlig treverk, noe som legger grunnlaget for et svært solid materiale. MDF plater er ett godt eksempel på platemateriell som kan benyttes til å lage både kreative rom og rom for oppbevaring. Byggmax tilbyr forøvrig også alt av el- og belysning til dine byggeprosjekter!

Hvorfor velge Byggmax som din leverandør?
Byggmax har alt fra platemateriell til el- og belysning. Vi er en billig og komplett tilbyder av det du trenger til dine gjør-det-selv prosjekter. Her er alle velkomne, proffe- som amatører. Vi tilbyr også veiledning dersom du trenger hjelp med å komme i gang!

Produkt 1-30 av 57

 1. Pris fra
  149   kr /stk
  2-5 d
 2. Pris fra
  169   kr /stk
  2-5 d
 3. Pris fra
  118   kr /stk
  2-5 d
 4. Pris fra
  399   kr /stk
  2-5 d
 5. Pris fra
  165   kr /stk
  2-5 d
 6. Pris fra
  74 90 kr /stk
  2-5 d
 7. Pris fra
  99 95 kr /stk
  2-5 d
 8. Pris fra
  79 95 kr /stk
  2-10 d
 9. Pris fra
  29 95 kr /stk
  2-5 d
 10. Pris fra
  59 95 kr /stk
  2-5 d
 11. Pris fra
  119   kr /stk
  2-5 d
 12. Pris fra
  259   kr /stk
  2-5 d
 13. Pris fra
  189   kr /stk
  2-5 d
 14. Pris fra
  69 95 kr /stk
  2-5 d
 15. Pris fra
  179   kr /stk
  2-10 d
 16. Pris fra
  229   kr /stk
  2-5 d
 17. Pris fra
  299   kr /stk
  2-5 d
 18. Pris fra
  99 95 kr /stk
  2-5 d

Produkt 1-30 av 57