Rør ABS

ART.NR: 31254
Hvite avløpsrør for innendørsbruk av slitesterk PP-plast er enkle å montere og gir en pent og dekorativ montering der avløpsrør fra servant, vaskemaskin og lignende er synlig fram til tilkobling til avløpssystemet.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Rør ABS

Hvite avløpsrør for innendørsbruk av slitesterk PP-plast er enkle å montere og gir en pent og dekorativ montering der avløpsrør fra servant, vaskemaskin og lignende er synlig fram til tilkobling til avløpssystemet. Rørene kappes med rett snitt med fintannet sag. Rørenden fases av og rengjøres for kapperester for å ikke skade gummitetningen når røret monteres.

Rørene kobles sammen med bøyer med muffe i hver ende eller skjøtes med dobbelmuffe til ønsket strekking. Det finnes overganger i form av gummimuffe for å koble de hvite rørende til grå innendørs avløpsrør. Smør muffens gummitetning med smøremiddel og skyv inn røret til det bunner ordentlig. Dra deretter ut 1-2 mm slik at røret kan utvide seg når det blir varmt. Røret festes med klemmer.

Klemmer skal alltid monteres på begge sider av skjøtingen. Maks. brukstemperatur er +80 °C ved kontinuerlig flyt, men røret tåler +90 °C ved tilfeldige topper. PP-plast har også god bestandighet mot de fleste kjemikalier, slik som olje, bensin og tensider, men rørene kan ikke limes. Rørene er enkle å rengjøre med klut og mildt rengjøringsmiddel.

Mål

Diameter: 32 mm
Lengde: 1 m
Maks. brukstemperatur: kontinuerlig +80 °C
Maks. brukstemperatur: tilfeldig +90 °C

Vedlikehold

Rørene rengjøres med klut og mildt rengjøringsmiddel.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 60200