Gelender Helsinki Eik Dolle

ART.NR: 687195837
Som standard leveres vår HELSINKI trapp kun med enkeltsidig gelender, men ved å tilføye et ekstra gelender kan du optimere både sikkerhet og komfort.
Vis mer
stk
stock
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Gelender Helsinki Eik Dolle

Som standard leveres vår HELSINKI trapp kun med enkeltsidig gelender, men ved å tilføye et ekstra gelender kan du optimere både sikkerhet og komfort. Velg gelendertypen som passer til trappens øvrige gelender.

Maksimer sikkerhet og komfort
Som standard leveres våre HELSINKI-trapper kun med ensidig gelender, men ved å legge til et ekstra gelender kan du optimere både sikkerheten og komforten knyttet til trappen din. Dette kan være en ideell løsning dersom trappen din ikke er montert mot en vegg, og det derfor er behov for ekstra sikkerhet. Selv om trappen din er montert mot en vegg, kan et ekstra gelender også være en god løsning dersom du trenger litt mer støtte, sikkerhet og komfort ved bruk av trappen.

Velg mellom to varianter
Vårt ekstra gelender til HELSINKI-trappen kommer i tre varianter, slik at du enkelt kan matche de andre gelender på HELSINKI-trappen. Finn det ekstra gelender med balustre i eik, aluminiumsfyllinger i hvitt eller aluminiumsfyllinger i svart. Alt som er nødvendig for å montere ditt ekstra gelender er inkludert i pakken.


Spesifikasjoner

  • Rekkverk: Vertikal fylling
  • Overflate: Ubehandlet
  • Egnet for: HELSINKI
  • Tresort: Eq.

Vis mer
Varemerke Dolle