Servant Capella Deante

ART.NR: 667260
En innovativ kombinasjon av glass og granitt.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Servant Capella Deante

En innovativ kombinasjon av glass og granitt.

- Egenskaper hos Deante-granitt: motstandsdyktig mot påvirkning, høye temperaturer, misfarging og termisk sjokk.
- Oppvaskbenken er utstyrt med koblinger for tilkobling til oppvaskmaskinen.
- Tilbehør med automatisk avstenging av avløpet.
- Hydrofobe egenskaper som støter bort vanndråper.
- Den eksepsjonelt romslige og dype bollen rommer til og med brett tatt ut av ovnen.
- En innovativ kombinasjon av glass og granitt.
- Vendbar oppvaskkum - mulighet til å installere bollen på venstre eller høyre side.
- Særlig rengjøringsmiddel som er trygt for rengjorte flater.
- Plassbesparende sifon som forenkler avfallssortering.

Granittkompositt er en kombinasjon av kvartssand og harpikser i ideelle proporsjoner. Takket være dette er denne oppvaskbenken ikke bare motstandsdyktig mot påvirkning, men også mot høye temperaturer (opptil 250°C), fargeendringer og termisk sjokk - i samsvar med den europeiske standarden PN-EN 13310. Den absorberer ikke lukter og på grunn av sine hydrofobe egenskaper støter den bort vanndråper.

Granitt
Granitt er edelt og tidløst, og passer perfekt i alle kjøkken - moderne og tradisjonelle - takket være det brede utvalget av farger. Deante-granittoppvaskbenker produseres i Polen, i en av Europas mest moderne fabrikker. Avansert produksjonsteknologi garanterer at de opprettholder de høyeste standardene for håndverk og kvalitetskontroll, noe som resulterer i ikke bare et vakkert utseende på produktet, men også dets spesielle egenskaper.

Tilbehør med automatisk avstenging av avløpet
Det automatiske avløpspluggsystemet gjør det mulig å justere vannstrømmen med en knott. Det er bare en diskret kontroll på toppen av oppvaskbenken. En viktig fordel med denne teknologien er at en enkelt bevegelse er nok for umiddelbart å låse opp avløpet, uten å måtte bli våt på hendene.

Hydrofobe egenskaper støter bort vanndråper
Hydrofobisitet er en av de naturlige egenskapene til granitt som er svært ettertraktet på kjøkkenet. Overflaten på oppvaskbenken støter bort vanndråper, noe som gjør vanndråper vanskeligere å ta med seg smusspartikler. Alt dette gjør det mye enklere å holde rent uten å måtte skrubbe eller bruke spesialiserte kjemikalier.

Den eksepsjonelt romslige og dype bollen rommer til og med brett tatt ut av ovnen
Moderne oppvaskbenker er en del av motebølgen med å maksimere bruken av kjøkkenplassen. Med de samme dimensjonene lar de deg få plass til mer i interiøret. Matlagingsentusiaster vil sikkert glede seg over at de svært dype og romslige skålene deres uten anstrengelse tillater vasking av ikke bare store kasseroller, men til og med brett tatt ut av ovnen eller hyller fra kjøleskapet! Mer plass gjør det enklere å rotere retter og er nyttig for mindre vanlige bruksområder.

En innovativ kombinasjon av glass og granitt
Unikheten med oppvaskbenker laget av glass og granitt ligger i en uvanlig kombinasjon av to tilsynelatende forskjellige materialer - granitt og glass. Kanten på oppvaskbenken og avløpsdelen er laget av meget holdbart 8 mm herdet glass, med opptil 5 ganger høyere motstandsdyktighet enn vanlig glass. En ekstra beskyttelsesbarriere gir en unik laminert overflate. Granittkammeret kjennetegnes av holdbarhet, motstand mot termisk sjokk og høye temperaturer - i samsvar med den europeiske standarden EN 13310.

Vendbar oppvaskkum - mulighet til å installere bollen på venstre eller høyre side
Fabrikkforberedte hull i oppvaskbenken har flere fordeler. Fremfor alt gir de muligheten til å velge hvilken side vi vil ha avløpsdelen, slik at oppvaskkummen er "vendbar". Monteringen er problemfri og frigjør deg fra bryet med å bore hull selv for vaskemaskin, pop-up-plugg eller oppvasksåpedispenser.

Plassbesparende sifon som forenkler for eksempel avfallssortering
Oppvaskbenken er utstyrt med en genial "Space Saver" sifon. Hvis du har blitt irritert av rør som tar opp det meste av plassen i skapet ditt, er dette løsningen for deg. Den teleskopiske og spesielle designen gjør det mulig å tilpasse formen på sifonen etter behovene dine. Takket være dette blir det enkelt å finne mye mer plass i skapet, for eksempel for hjemmelagde hermetikkbokser eller beholdere for avfallssortering. Du kan også koble til oppvaskmaskinen eller vaskemaskinen til sifonen.

Vis mer
Varemerke Deante