Forskalingsblokk

Forskalingsblokk fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Bygg mur med produkter i god kvalitet. Vi har blokkene du trenger. Du finner også hjørneblokker og blokk med kurver her hos oss.

Bygg muren selv

Å bygge en mur er enklere enn de fleste forestiller seg. Har du det riktige utstyret og gode produkter er det egentlig bare å mure i vei. Mange bygger grunnmur med åpne blokker, Dette er en forskalingsblokk med hull som fylles med sement/mørtel når selve blokken er på plass. Skal du blande selv er det greiest å fylle sement/mørtel etterhvert som du støper. Det du trenger å passe på er at muren blir i vater. Mange velger å sette tråd for å hjelpe til med dette. Samme prinsipp brukes for andre typer murer, som er mindre. Her hos oss kan du også få gode råd til både slamming av mur og annet. Det er bare å ta kontakt.

Solid med enkle grep

Våre forskalingsblokker kommer i flere varianter, tilpasset hvilken bruk de er tiltenkt. Vil du i tillegg ha en virkelig sterk mur, eller et betonggulv, er det smart å ta en titt også på armering. Vi kan tilby både armeringsnett og armeringsjern. Forskalingsblokk fra oss er utført i beste kvalitet, og krever ikke noe forarbeid før du kan ta dem i bruk. I tillegg til utvalget av type blokk, kan du også bestille i forskjellige størrelser. Det forenkler murerarbeidet betraktelig. Når muren er ferdig og malt krever den ikke annet vedlikehold enn et nytt strøk maling annethvert år. Legger du fasadeflis har du spart deg vedlikeholdet helt.

Forskalingsblokk til ditt mureprosjekt finner du hos Byggmax

Bygg murer av forskjellig slag med forskalingsblokk fra oss. Trenger du råd på veien? Hos oss får du både rådene du trenger, og kvalitet til gunstige priser.

7 Produkter

7 Produkter