Strømaggregat 3500-C AL-KO

50 kg, 61 cm
ART.NR: 687277125
Kraftstasjon med stor tankkapasitet og kraftig 4-taktsmotor, robust strømforsyning der det ikke finnes stikkontakt, ideell for anleggsarbeid, hagearbeid, fritid og camping, 2 x 230 V og 1 x 12 V stikkontakt, stor tank med lang driftstid på opptil 10,5 timer, automatisk utkobling ved oljemangel. Tekniske data. Startsnor, Bensinmotor, 212 Sylindervolum (ccm), Tankvolum: 15 l, Effekt: 2,8 kW, maks 3,1 kW, Produktstørrelse (LxBxH): 590x430x480 mm, Lydnivå (dB): 96,0, Vekt ca.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Strømaggregat 3500-C AL-KO

Kraftstasjon med stor tankkapasitet og kraftig 4-taktsmotor, robust strømforsyning der det ikke finnes stikkontakt, ideell for anleggsarbeid, hagearbeid, fritid og camping, 2 x 230 V og 1 x 12 V stikkontakt, stor tank med lang driftstid på opptil 10,5 timer, automatisk utkobling ved oljemangel.

Tekniske data
Startsnor, Bensinmotor, 212 Sylindervolum (ccm), Tankvolum: 15 l, Effekt: 2,8 kW, maks 3,1 kW, Produktstørrelse (LxBxH): 590x430x480 mm, Lydnivå (dB): 96,0, Vekt ca. 50 kg.

AL-KO generatorer - Det perfekte valget hvis du trenger strøm et sted med vanskelig tilgjengelighet. Behovet og mulighetene er mange. For eksempel kan du bruke din elektriske vedkløyver i skogen eller lade opp batteriene på arbeidsplassen. AL-KOs nye utvalg av bensin generatorer leverer fra 1.600 W kontinuerlig effekt opptil 5.000 W, fra liten og stille til kraftig med elektrisk start, det store utvalget kan løse dine strømbehov, enten det er privat eller profesjonelt.

Overalt og når som helst
Aktive hobbyer og økt risiko for naturkatastrofer gjør uavhengighet fra stasjonære energikilder stadig viktigere - også i privat sektor. Løsningen: Ett aggregat uten bensin med en bensinmotor som kan levere strømmen du trenger hvor som helst og når som helst.

Inverter / aggregater
Med AL-KO-aggregat kan du betjene elektrisk utstyr uavhengig av det offentlige strømnettet. For spesielt følsomt utstyr som omformere, bærbare datamaskiner eller fjernsyn, er AL-KO-inverter spesielt egnet, da de gir en spesielt stabil frekvens på grunn av deres spesielle design uten svingninger i motor hastigheten.

Gode grunner for AL-KO strømaggregater
Bare fyll opp, slå på og få strøm - alle AL-KO aggregat er bensindrevne. Avhengig av hvilken modell du har, er tanken på 4, 15 eller 25 liter. Slik oppnår du en maksimal effekt på 5,5 kW og en brukstid på opptil 14 timer. For nødsituasjoner, under uvær, når du arbeider i det fri, til spontane feiringer eller ferie i uberørt landskap - nyt din uavhengighet med et strømaggregat fra AL-KO.

Ytterligere fordeler:
 • Uavhengig av strømnettet
 • Stor fleksibilitet
 • Kompakt størrelse
 • Forskjellige anvendelsesområder
 • Minimalt vedlikehold


Hvordan finne de riktige generatorene
For å finne ut hvilken generator som passer dine behov, ta en titt på strømadapter typeskilt. Jo høyere behov for strøm til de tilkoblede maskinene, jo større må strømforsyningen til enheten være. Et annet kriterium er den nødvendige strømkvaliteten: Hvis kravet er kraft av høy kvalitet for drift av sensitive maskiner som datamaskiner, trenger du en omformer. Hvis du bare trenger strøm til lys og maskiner, er det nok med en rammenhet. Inverter aggregat er toppmoderne utstyr: Takket være variabel motor- og aggregathastigheter, produserer den kontinuerlig strøm med en meget nøyaktig sinusbølge utgangsspenning.

Elektriske aggregater og nødaggregat for hvert behov
Takket være AL-KO får du større frihet, fordi AL-KO generatorer er ideelle for ulike bruksområder. Hvis du ønsker å holde fest i hagen, sørger AL-KO apparater for stemningsbelysning og pålitelig drift av musikkanlegget. For dette formål overbeviser strømaggregatene med en kompakt størrelse og en støysvak og kraftig 4-takts motor. Derfor er AL-KO aggregat ideelle å ta med på båtturer eller bruke dem i motorsport.

Ytelsessterke kraftstasjoner med bensinmotor
I vårt sortiment finner du i tillegg til en lett Inverter som veier 21 kg og ulike rammeenheter med en maksimal vekt på 88 kilo. Ditt valg avhenger av den tilkoblede strømforbrukeren og ønsket effektkvalitet. Enheter som AL-KO 3500 C er ideelle for camping og bobil, på byggeplasser eller i landbruket for lyskilder og maskiner. Ønsker du å forsyne en bærbar PC eller annet sensitivt utstyr med strøm, anbefaler vi en inverter.

Spesifikasjoner
 • Nettovekt (kg): 50 kg
 • Emballasjens lengde i cm: 61 cm
 • Fremdrift, type: bensin
 • Kategori: Komfort
 • Sylindervolum (ccm): 212
 • Motoreffekt (kW): 2,8 kW
 • Motorens sylindernummer: 1
 • Elektrisk start: Nei
 • Dimensjoner, bredde uten emballasje: 43 cm
 • Mål, høyde uten emballasje: 48 cm
 • Dimensjoner, lengde uten emballasje: 59 cm
 • Drivstofftankens volum (l): 15 L


Vis mer
Varemerke AL-KO