Taklist C357

200x7,1x11cm, polyuretan, hvit
ART.NR: 662126
Taklister for indirekte lys gjør det mulig å plassere lyskilder i listen og belyse taket indirekte. Indirekte lys forsterker romfølelsen og er den beste måten å få et flott orienteringslys på.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Taklist C357

Tidligere var det profesjonelle håndverkere som produserte og monterte gipsstukkaturer. I dag er det mye enklere. Moderne stukkaturlister av polyuretanplast monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med taket eller veggen. Listene leveres i en lang rekke utforminger med design fra ulike tidsepoker. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Taklister for indirekte lys gjør det mulig å plassere lyskilder i listen og belyse taket indirekte. Indirekte lys forsterker romfølelsen og er den beste måten å få et flott orienteringslys på. Taklistene er først og fremst ment å plasseres litt under vinkelen mellom tak og vegg, men har også mange andre bruksområder. Vi anbefaler LED-lys ettersom dette er energibesparende og enkelt å installere.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Polyuretan

Polyuretan er en støt- og vannbestandig plast med en fin overflate som kan males, og som fremhever de fine detaljene ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler. Overflaten bør males for full UV-bestandighet.
Vis mer
Varemerke Orac Decor