Trådspole 2-pakning for Trimmer GTE 350/450/550 AL-KO

ART.NR: 687276802
Originalt AL-KO-reservetrådhode med dobbelt trådhode for elektriske trimmere i GTE-serien. Kuttetråden av høy kvalitet og slitesterk nylon sikrer optimale klipperesultater og har en diameter på 1,65 mm.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Trådspole 2-pakning for Trimmer GTE 350/450/550 AL-KO

Originalt AL-KO-reservetrådhode med dobbelt trådhode for elektriske trimmere i GTE-serien. Kuttetråden av høy kvalitet og slitesterk nylon sikrer optimale klipperesultater og har en diameter på 1,65 mm. Med den halvautomatiske trådspolen kan du enkelt justere trådlengden under bruk. Det er enkelt å bytte ut trådhodet med noen få enkle trinn. Inkludert viklingsbeskyttelse.

Tekniske data
Nylontråd av høy kvalitet, Ø 1,65 mm (2 x 3 m), Trådmating: Halvautomatisk, Enkel å skifte, Inklusive viklingsdeksel

AL-KO tilbehør - originale deler - mange muligheter. Vi har et stort utvalg av tilbehør for alle verktøy til plenklipping, tilleggsutstyr for hagetraktorer, trådspoler ulike oljer og vårt motorservicesett. Med tilbehør og reservedeler fra AL-KO får du høy kvalitet og perfekte produkter som du kan bruke til å utvide dine AL-KO produkter med. Vi tilbyr for eksempel ekstra kniver for din gressklipper eller slåmaskin og passende reservedelspoler for plentrimmerne. Arbeidet med hagetraktoren din vil bli mer behagelig med forskjellig tilleggsutstyr, ramper, feiebørster, snøploger eller snøkjettinger. Hvis du trenger hjelp i letingen etter reservedeler til din gressklipper, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Spesifikasjoner
  • Varemerke: AL-KO
  • Gjengediameter (mm): 1.65 mm
  • Gjengelengde (cm): 600 cm
  • Garant. lydeffekt LwA [db(A)]: 96


Vis mer
Varemerke AL-KO