Trapp Hamburg Style6 U-Form Dolle

Finnes i flere varianter
ART.NR: 687192420
HAMBURG-trappen kan skreddersys og gir eksklusive og stilige designalternativer som kan tilpasses dine behov og preferanser.
Vis mer
Farge:
Material:
Antall trinn:
Bredde:
stk
stock
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Trapp Hamburg Style6 U-Form Dolle

HAMBURG-trappen kan skreddersys og gir eksklusive og stilige designalternativer som kan tilpasses dine behov og preferanser.

Utsøkt komfort møter materialer av høy kvalitet
Modultrappen HAMBURG er designet for den kvalitetsbevisste kunden som mangler plass, men som nekter å gå på akkord med kvalitet, komfort og sikkerhet. Våre trappetrinn og håndlister er laget av høykvalitets FSC®-sertifisert tre behandlet med olje. Velg mellom naturoljet heltre bøk, naturoljet heltre eik og hvitoljet heltre eik. Trappen er behandlet med en miljøvennlig overflatebehandling som fremhever treets naturlige estetiske detaljer for å sikre en vakker finish. Tre av høy kvalitet har en naturlig farge og glød. Trappens stålkonstruksjon er pulverlakkert og fås i flere farger med halvblank finish. Dette gjør trappen ekstra stilig. Det moduloppbyggede designet gjør trappen enkel å montere. Følg den enkle monteringsvideoen, så står den elegante trappen din klar i løpet av bare én dag.

Tilpass trappen til hjemmet ditt
Skap et unikt uttrykk i hjemmet ditt ved å tilpasse trappens format til rommets behov. Trappekonstruksjonen er designet i en rett linje, noe som gir et enkelt og tidløst design. HAMBURG fås som rettløpstrapp, kvartsvingstrapp eller halvsvingstrapp og har mulighet for opptil 14 trinn som gir en maksimumshøyde fra gulv til gulv på 322 cm. Hvert trinn har en justerbar høyde mellom 18,5 og 21,5 cm. Hvis trappen med kvartsving eller halvsving velges, kan 'svingen' plasseres hvor som helst alt etter behov. Veggbeslag følger med for å sikre høy stabilitet. Trappetrinnene er både brede og dype og kombinert med et stabilt gelender gjør dette trappen utrolig sikker og behagelig å bruke. Gelenderet er pulverlakkert i samme moderne, halvblanke farger som resten av trappens stålkonstruksjon, og håndlisten er også laget av samme solide, oljebehandlede treverk som den trinntypen du velger. Enkelt, men likevel elegant.

Design med fokus på detaljen!
HAMBURG-trappen er designet med fokus på design og finish, og det følger med dekkhetter for å skjule skruer og skjøter. Resultatet? En veldig flott trapp med rene linjer og et enkelt og elegant uttrykk. Sett prikken over i-en og øk sikkerheten ved å tilføye gelender til repos i samme design som trappegelenderet. I utgangspunktet leveres trappen med enkeltsidig gelender. For å øke både sikkerheten og komforten kan det kjøpes et ekstra gelender. Det kan tilføyes barnesikringslister for å sikre at barn ikke kan krype mellom trinnene. De monteres under hvert trinn og kommer i farger som matcher resten av trappen du har valgt.

Oppmåling til den nye trappen din
Vær oppmerksom på at denne trappen er designet til rom med en etasjeskiller på min. 20 cm. Håndlisten leveres i lengder på 150 cm.


Modultrapper
En såkalt modultrapp er innvendige trapper som kommer i ulike trappmoduler og er satt sammen av et midtstykke i metall og trinn i tre. Siden det er en trapp som kommer i moduler, er den dermed også lettere å montere. Våre modultrapper er alle innvendige trapper og er tilgjengelige som enten trapper med kvartsving, trapper med halvsving eller rettløbstrapper. Se trapp utvalget nedenfor hvis du er på utkikk etter inne trapper til hjemmet ditt.

Vis mer
Varemerke Dolle