Trappevange 6-trinn

NTR/A
ART.NR: 6835109
Olje gjerne inn vangstykket før bruk.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Trappevange 6-trinn

Olje gjerne inn vangstykket før bruk. Bruk minst 28 x 120 mm terrassebord som trinn å gå på, og plasser vangstykkene med maks. c/c 600 mm.

Trykkimpregnert treverk NTR-A for bruk i og over bakken. Inneholder ikke farlige stoffer som krom, arsenikk eller andre tungmetaller. Isteden er den aktive ingrediensen kobber. Tester har vist at saltene som brukes i impregneringsvæsken, angriper tradisjonelle terrasseskruer. Bruk alltid rustfrie terrasseskruer eller tilsvarende festeanordninger som er klassifisert i samsvar med korrosjonsklasse 4.

Slik gjør du

Sørg for at vangestykkene hviler på stabilt underlag. Underlaget kan være terrassebord, eller hvis trappen går ned til bakken, for eksempel hagefliser av betong. Det er ikke nødvendig, men et tips for å få vangestykkene helt på nivå med hverandre, er å feste dem til hverandre fra baksiden med for eksempel 28 x 120 mm terrassebord. Vangestykkets overside plasseres på nivå med terrassegulvets eller verandaens bærende lekter eller 28 mm under nivået for det øverste trinnet.

Mål

Dimensjoner: 4,4 cm
Høyde: 102 cm
Dybde: 150 cm
Trinnhøyde: 17 cm
Trinndybde: 25 cm

Garanti gir trygghet

Når du velger NTR-klassifisert treverk, har du alltid 20 års garanti mot råte! Garantien gjelder maksimalt 100 000 SEK for hver kunde og sak, og den forutsetter at man kan fremlegge kvitteringen og garantibeviset. Garantien gjelder for privat bruk i hele Norge, og treverk som blir angrepet, blir byttet. Garantien inkluderer trebeskyttelsesklassene NTR A og NTR AB.

NTR A = Treverk for bruk i bakken og i kontakt med ferskvann.
NTR AB = Treverk for bruk over bakken.

Resirkulering

Det er forbudt å som privatperson brenne avkapp og gammelt trykkimpregnert treverk. Treverket inneholder kobber, og derfor skal det leveres til miljøstasjon. De brenner treverket i forbrenningsanlegg, der de kan gjenvinne kobberet fra asken.

Retur

Du kan dessverre ikke bytte eller levere tilbake treverk. Som treverk regnes også for eksempel lister, furugulv og panel. Det skyldes at treverket er et levende materiale som er følsomt for fuktighet, og som kan bli ødelagt ved for eksempel åpnet emballasje eller feil oppbevaring.
Vis mer
Varemerke Plus
Leverandørens artikkelnummer 546264