Tregulv Hybrid Bigar Oak Barlinek

Klikkgulv 2G, 1,368 m2/pk
ART.NR: 650850
Tregulv Hybrid Bigar Oak er et vannbestandig hybridgulv fra gulvprodusenten Barlinek. Gulvet har komposittkjerne og stilren fineroverflate av eik.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Tregulv Hybrid Bigar Oak Barlinek

Tregulv Hybrid Bigar Oak er den nye generasjonens hybridgulv fra gulvprodusenten Barlinek. Hybridbegrepet bygger på gulvets komposisjon og unike utforming. Kjernen i gulvet er et mineralkompositt som i SPC-gulv, mens overflaten er finer belagt med en ultraresistens mattlakk. Sammensetningen gjør at gulvet er både vanntett, svært slitesterkt og resistent mot smuss og belegg.

Bigar Oak har en mørkere, antikk fargetone som gir nye muligheter innen interiørdesign. Den varme og dype tonen harmoniserer enkelt med rike møblement som har tilsvarende dekorer og nyanser. De mikrofasede plankene er børstet, noe som forsterker inntrykket av at gulvet er en naturlig del av rommet. Bigar Oak kan legges flytende, uten terskler eller lister. Gulvet har et klikksystem som gjør leggingen enkel og effektiv.

Garanti

Bigar Oak har 30 års garanti ved legging i hjemmemiljøer, under forutsetning av at leggingen er utført på korrekt måte, etter gjeldende instruksjoner. For legging i offentlige miljøer gjelder 5 års garanti.

Det frarådes å legge gulvvarme under gulvet.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer H2G-DBE1-LI5-CGR-I07190-N
Varemerke Barlinek