Tregulv Hybrid Inga Oak Barlinek

Klikkgulv 2G, 1,368 m2/pk
ART.NR: 650852
Tregulv Hybrid Inga Oak er et vannbestandig hybridgulv fra gulvprodusenten Barlinek. Gulvet har komposittkjerne og stilren fineroverflate av eik.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Tregulv Hybrid Inga Oak Barlinek

Tregulv Hybrid Inga Oak er den nye generasjonens hybridgulv fra gulvprodusenten Barlinek. Hybridbegrepet bygger på gulvets komposisjon og unike utforming. Kjernen i gulvet er et mineralkompositt som i SPC-gulv, mens overflaten er finer belagt med en ultraresistens mattlakk. Sammensetningen gjør at gulvet er både vanntett, svært slitesterkt og resistent mot smuss og belegg.

Inga Oak har en mørkebrun fargetone som gir en varm og raffinert nyanse ved legging, i art deco-stil. Gulvet gjør seg svært godt i lokaler med store gulvarealer og rikelig med dagslys, og helst med speil og kunst i rommet. De mikrofasede plankene er børstet, noe som forsterker inntrykket av at gulvet er en naturlig del av rommet. Inga Oak kan legges flytende, uten terskler eller lister. Gulvet har et klikksystem som gjør leggingen enkel og effektiv.

Garanti

Inga Oak har 30 års garanti ved legging i hjemmemiljøer, under forutsetning av at leggingen er utført på korrekt måte, etter gjeldende instruksjoner. For legging i offentlige miljøer gjelder 5 års garanti.

Det frarådes å legge gulvvarme under gulvet.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer H2G-DBE1-LI5-WAR-I07190-N
Varemerke Barlinek