Treverk

Treverk fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Hvis det bor en liten hobbysnekker i deg, anbefaler vi at du titter innom Byggmax.no. Her finner du nemlig produktene og tipsene du trenger for å fikse opp hjemme. Sjekk Byggmax.no i dag for et godt tilbud og start oppussingen selv med en gang!

Skaff deg et nytt hjem
Innendørspanel er viktig for et lyst og trivelig hjem. Frisk opp rommene dine med produkter du finner på byggmax.no. Hos oss får du treverk av høy kvalitet som er både hvitlakkert og finsaget. For at det hele skal se profesjonelt og ordentlig ut, tilbyr vi et bredt utvalg av kledning utvendig. Eksempler på produkter er dobbeltfals, kledning og rettkantet panel. Besøk byggmax.no og les mer om hvilke treverk vi tilbyr i dag. Vi garanterer at du finner inspirasjon til en ordentlig oppgradering av hjemmet ditt, og det beste er at du kan gjøre alt selv. Vi her helt sikre på at du får det til.

Markér reviret ditt
Hvis du har en stor hage og naboens bikkje konstant løper over for å si hei, bør du kanskje vurdere å bygge gjerde. Du kan blant annet velge mellom et tradisjonelt gjerde og sveiset nett. Vi tilbyr også hønsenetting, sånn at du kan beskytte barnas kaniner mot alle farene som lurer i nabolaget. Hvis du planlegger vedlikehold av fasaden, bør du umiddelbart sjekke ut byggmax.no. Vi har nemlig treverk som dekker alle behov. Sjekk nøye for sopp og råte før du begynner. Det er nemlig viktig å gjøre et grundig forarbeid før du setter i gang. Dette sparer deg for mye ekstrajobb og utgifter senere.

Slipp kreativiteten og fantasien løs!
Hvis avkommet allerede har begynt å klage på at rommet ikke passer til alderen avkommet er i nå, bør du vurdere å pusse opp barnerom. spiker og skruer til dette får du selvsagt hos Byggmax. Her kan du også hente inspirasjon til hvilket veggpanel og treverk du skal benytte. Ta gjerne med barnet på råd, slik at sluttresultatet blir som ønsket. Rundt i vårt langstrakte land blåser det mye, og du har kanskje vurdert å bygge et uterom og terrassetak? Byggmax gjør det mulig for deg å lage både enkle og avanserte løsninger. Løs inn en tjeneste hos en venn eller familiemedlem og start snekringen i dag. Vi vet at du har det som trengs for å lykkes!

Byggmax er en trofast venn i hverdagen
Billig treverk av solid kvalitet til gunstige priser finner du hos Byggmax. Dette har vært viktige faktorer for oss helt siden oppstarten på andre siden av kjølen i 1993. Hvis du bor langt unna en av de 21 butikkene våre i Norge, leverer vi gjerne varene rett hjem til deg.

423 Produkter

 1. Sokkel Eik finér Barlinek
  12x56x3000mm
  Sokkel Eik finér Barlinek
  Pris fra
  139   kr /stk
 2. Vangstykke 5-trinn
  NTR/A
  Vangstykke 5-trinn
  Pris fra
  199   kr /stk
 3. Trappevange 7-trinn
  NTR/A
  Trappevange 7-trinn
  Pris fra
  239   kr /stk
 4. Trappevange 3-Trinn
  NTR/A
  Trappevange 3-Trinn
  Pris fra
  109   kr /stk
 5. 28x70 Lekt Impregnert
  NTR/AB
  28x70 Lekt Impregnert
  Pris fra
  24 95 kr /lm
 6. T-list
  eik, lakkert, 1m
  T-list
  Pris fra
  169   kr /stk
 7. Nivålist Barlinek
  eik, lakkert, 1m
  Nivålist Barlinek
  Pris fra
  169   kr /stk
 8. Gulvsokkel Eik Finér Barlinek
  12x56x2200mm
  Gulvsokkel Eik Finér Barlinek
  Pris fra
  109   kr /stk
 9. Hjørnebeskytter
  HVIT TYNN 15x15 2,7 m
  Hjørnebeskytter
  Pris fra
  28 95 kr /stk
 10. Hjørnebeskytter
  HVIT 20x20 2,7 m
  Hjørnebeskytter
  Pris fra
  38 95 kr /stk
 11. 28x145 Terrassebord
  Impr. Kl. 1 CU
  28x145 Terrassebord
  Pris fra
  47 95 kr /lm

423 Produkter