Uteflis Lysgrå

29,3x59,3 mm, 20 mm tykkelse, 0,7 m2/pk, for udendørs bruk
ART.NR: 6754692
Klinker Shadow 29,8x59,8 mm är en klinkerplatta i stilren, klassisk design anpassad för både inomhus- och utomhusbruk för såväl golv/mark som vägg.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Uteflis Lysgrå

Denne lysegrå klinkerflisen på 29,3 x 59,3 mm har et livaktig steinmønster. Denne klinkerflisen er spesielt tilpasset utendørs bruk fordi den er så tykk og svært slitesterk. Den tåler godt både frost, UV-stråler og fuktighet. Den kan legges direkte på terrasser, uteplasser, plener eller rundt basseng uten ytterligere forberedelser. Du kan også flytte den etter behov hvis du ønsker det.

Disse flisene er kun egnet til legging på bar bakke eller gulv, dvs. ikke på vegger. Til tross for at det er en såkalt «uteflis», kan du også legge den innendørs hvis du ønsker det. Husk at klinkerfliser er et naturlig materiale laget av leire. Hver flis er unik og alltid litt forskjellig fra andre i samme serie. Flisene kan også se annerledes ut enn på bildene, avhengig av bildekvaliteten og hvor flisene legges.

Husk å kontrollere batchnumrene til de ulike pakkene i butikken da fargenyansene kan variere fra pakke til pakke avhengig av brenningsmønster, leire og mer. Hvis du ønsker så like fliser som mulig, anbefaler vi at du velger fliser fra samme produksjonsparti (batch).

Når du skal beregne mengde, bør du legge til 10 % ekstra for å være sikker på at du får nok til å fullføre prosjektet ditt.

Slitestyrkeklasse
Denne lysegrå klinkerflisen på 29,3 x 59,3 mm er klassifisert i slitestyrkeklasse 4 i henhold til PEI-skalaen. PEI-skalaen klassifiserer fliser og klinkerfliser i henhold til hvor holdbare og slitesterke de er. Jo høyere verdi. desto mer slitesterk er flisen. Klasse 4 betyr at flisen tåler et høyt slitasjenivå. Den passer derfor godt til bruk i alle hjem og de fleste offentlige miljøer uten problemer.

Sklimotstand
Sklimotstand måles på en skala mellom R9 og R13. Jo høyere R-tall, eller friksjonstall, jo bedre sklibeskyttelse. Denne klinkerflisen er av klasse R11, noe som betyr at den har høy friksjonsmotstand og gir derfor ekstra sklibeskyttelse. Klinkerfliser kan likevel være glatte alt hvis de blir utsatt for middels til høy fuktighet.
Vis mer
Varemerke Cersanit