Trappevange 5-trinn

NTR/A
ART.NR: 087105
Vangstykke for en 5-trinns utetrapp i trykkimpregnert furu. Vangstykket er sidestykket i trappet.
Ferdige vangstykker gjør det lett å bygge en pen og behagelig trapp til terrassen, tredekket eller hagen.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Trappevange 5-trinn

Vangstykke for en 5-trinns utetrapp i trykkimpregnert furu. Vangstykket er sidestykket i trappet. Ferdige vangstykker gjør det lett å bygge en pen og behagelig trapp til terrassen, tredekket eller hagen. Før bruk bør vangstykket oljes. Bruk minst 28x120mm terrassebord som trinn å gå på og sett vangstykkene med maks c/c 600mm.

Moderne trykkimpregnering NTR A for bruk over bakken inneholder ikke farlige stoffer som krom, arsenikk eller andre tungmetaller. En ingrediens som benyttes er kobber. Tester har vist at de salter som inngår i impregneringsvæsken angriper tradisjonelle terrasseskruer. Bruk derfor alltid rustfrie terrasseskruer eller tilsvarende som er klassifisert i korrosjonsklasse 4 for festing.

Slik gjør du:

Sjekk at vangstykkene har stabilt underlag å hvile på. Underlaget skal være av et terrassebord eller om trappen går helt ned til bakken, kan det benyttes eksempelvis hageheller av betong. Det er ikke nødvendig, men et tips for å få vangstykkene helt på nivå med hverandre er å tilpasse dem sammen på baksiden, for eksempel med et 28x120mm terrassebord. Vangstykkets overside plasseres kant i kant med med tredekkets eller terrassens bærende spikerbord, eller 28mm under det øverste trinnets nivå.

Mål

Dimensjon: 45 mm
Høyde: 850 mm
Dybde: 1250 mm
Trinnhøyde: 170 mm
Trinndybde: 250 mm

Garanti gir trygghet

Når du velger NTR-klassifisert trevirke, har du alltid 20 års råtebeskyttelsesgaranti! Garantien dekker maks 100 000 kr per kunde og garantitilfelle, og forutsetter at man tar vare på kvitteringen og garantiseddelen. Garantien gjelder for privat bruk i hele Norge, og gir ny levering av angrepet trevirke. Garantien omfatter trebeskyttelsesklassene NTR A og NTR AB.

NTR A = Trevirke for bruk i bakken og i kontakt med ferskvann.
NTR AB = Trevirke for bruk over bakken.

Gjenvinning

Det er ifølge loven forbudt for en privatperson å brenne rester og utslitte biter av trykkimpregnert trevirke. Trevirket inneholder kobber og må leveres inn til kommunens miljøstasjon. De brenner opp trevirket i forbrenningsanlegg, der man har mulighet til å gjenvinne kobberet fra asken.

Returer

Du kan dessverre ikke bytte eller levere tilbake trevirke. Som trevirke regnes også lister, furugulv og paneler. Grunnen er at tre er et levende materiale som er følsomt for fukt og kan bli ødelagt ved f.eks. åpnet emballasje eller feilaktig oppbevaring.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 27224