Vangstykke 5-trinn NTR A

Trappevange
Artikkelnummer: 087105
Vekt: 7.4
Vangstykke for en 5-trinns utetrapp i trykkimpregnert furu. Vangstykket er sidestykket i trappet. Ferdige vangstykker gjør det lett å bygge en pen og behagelig trapp til terrassen, tredekket eller hagen.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
3-4 uker
Fra
199   kr /stk
stk
Vangstykke 5-trinn NTR A
Vangstykke for en 5-trinns utetrapp i trykkimpregnert furu. Vangstykket er sidestykket i trappet. Ferdige vangstykker gjør det lett å bygge en pen og behagelig trapp til terrassen, tredekket eller hagen. Før bruk bør vangstykket oljes. Bruk minst 28x120mm terrassebord som trinn å gå på og sett vangstykkene med maks c/c 600mm.

Trykkimpregnert virke

Moderne trykkimpregnering NTR A for bruk over bakken inneholder ikke farlige stoffer som krom, arsenikk eller andre tungmetaller. En ingrediens som benyttes er kobber. Tester har vist at de salter som inngår i impregneringsvæsken angriper tradisjonelle terrasseskruer. Bruk derfor alltid rustfrie terrasseskruer eller tilsvarende som er klassifisert i korrosjonsklasse 4 for festing.

Mål

Dimensjon: 45 mm
Høyde: 850 mm
Dybde: 1250 mm
Trinnhøyde: 170 mm
Trinndybde: 250 mm

Slik gjør du:

Sjekk at vangstykkene har stabilt underlag å hvile på. Underlaget skal være av et terrassebord eller om trappen går helt ned til bakken, kan det benyttes eksempelvis hageheller av betong. Det er ikke nødvendig, men et tips for å få vangstykkene helt på nivå med hverandre er å tilpasse dem sammen på baksiden, for eksempel med et 28x120mm terrassebord. Vangstykkets overside plasseres kant i kant med med tredekkets eller terrassens bærende spikerbord, eller 28mm under det øverste trinnets nivå.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 27224
Kortlengde Nei
Rillet Nei