Vannlås

ART.NR: 31235
Vannlås for servant i hvit plast erstatter de fleste andre vannlåser. Vinkelrøret har slangenippel for tilkobling av for eksempel ekstra vakuumventil eller vaskemaskinavløp.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Vannlås

Vannlås for servant i hvit plast erstatter de fleste andre vannlåser. Vinkelrøret har slangenippel for tilkobling av for eksempel ekstra vakuumventil eller vaskemaskinavløp. Vinkelrøret og utløpsrøret er vinklet for å muliggjøre montering langsmed vegg. Vinkelrøret kan kappes for å tilpasses gulvavløpets plassering. Selv den vinklede tilkoblingen til servanten forenkler tilpassingen for avløpets plassering. Vannlås, flexi-vinkel og gulvhette er produsert i PP-plast og utløpsrøret er produsert i ABS-plast. Både PP og ABS har god bestandighet mot de fleste kjemikalier.

Fakta

Dimensjon: R32 x 40 mm (utløpsrør)
Maks. temperatur kontinuerlig: +80 °C
Maks. temperatur tilfeldig: +90 °C

Vedlikehold

Det er normalt sett ikke nødvendig med vedlikehold av vannlåsen. Vannlåsen skal alltid være fylt med vann for å hindre lukt fra avløpssystemet. Det fylles på vann hver gang servanten brukes. Hvis servanten ikke brukes så ofte kan vannet dunste slik at det begynner å lukte fra avløpet. Spyl med vann slik at vannlåsen fylles. Når vannet begynner å renne langsomt ut av servanten er det på tide å rense vannlåsen. Løsne den lekkende mutteren fra servantens bunnventil. Mutteren kan vanligvis løsnes for hånd, men hvis den sitter fast bruker du en rørtang og skrur forsiktig, helst med en klut imellom. Du må vinkle ut vannlåsen fra bunnventilen, løsne nedre mutter og ta rørdelene fra hverandre. Skru løs vannlåsens bunnkopp og rengjør med børste og oppvaskmiddel. Hvis tilstoppingen er lengre ned i røret skal hele utløpsrøret løsnes og rengjøres. Skru sammen delene på nytt og kontroller at alle skjøter er tette. Plastgjenger er myke og kan skades hvis man bruker kraft. Vær nøye med at gjengene løper rett og bruk helst kun håndkraft.
Vis mer