Veggfliser Hvit 25x40

Blank, 1,08 m2/pk
Artikkelnummer: 6752155
En rektangulær glanset, hvit flis med firkantet struktur for vegg med målene 25 x 40 cm.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
Valgt farge
OBS! Vær klar over at fargen på skjermen ikke alltid stemmer overens med virkeligheten.
199   kr /m2
stk
Veggfliser Hvit 25x40
En rektangulær glanset, hvit flis med firkantet struktur for vegg med målene 25 x 40 cm.

Generell informasjon: Fliser er en samlebetegnelse for glaserte keramiske fliser laget av porøst leirgods. Fliser kommer i flere ulike farger, former og størrelser, og brukes vanligvis som veggbekledning i våtrom som kjøkken, toalett eller bad.

Ettersom fliser har en vannabsorpsjon* på ca. 10-20 %, betyr dette at fliser i et skandinavisk klima kun bør brukes på vegger innendørs. Til sammenligning har klinker som regel en lavere vannabsorpsjonskapasitet på ca. 0,5-2 % og dermed også større holdbarhet og motstand mot slitasje, kjemikalier og frost. For å bruke fliser på gulv, er det nødvendig med en tykkelse på minst 7-8 mm og en glasert overflate som ikke er glatt/blank. Dette for å unngå risiko for å skli når de er våte.

Fliser produseres gjennom en forbrenningsprosess i glohete, oppvarmede ovner der glassmasse smeltes ut over leirgodsets overflate under brenningen. På grunn av denne produksjonsprosessen kan glasuren variere noe i farge mellom ulike produksjonsprosesser. Derfor skal nyanseforskjeller merkes av leverandøren på den respektive distribusjonspakken med en tone- eller skyggekode. Det finnes derfor ingen garanti for at pakker fra ulike produksjonsprosesser har samme tone- eller skyggekode, selv om flisen selges under ett og samme navn eller artikkelnummer. Dette må derfor kontrolleres av kjøperen, spesielt dersom det gjøres kjøp ved flere separate tilfeller over tid. Tilsvarende kan størrelsen variere med 1-2 mm per plate, avhengig av når og under hvilke omstendigheter platene er produsert.

*Vannabsorpsjon kan defineres som forholdet mellom vekten av den største mengden vann som et keramisk materiale under et visst trykk og en viss tid kan oppta, og materialets vekt i tørr tilstand. Fuktighetsinnhold angis i prosent.
Raske fakta
Varemerke Cersanit